Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gyerekem fél a víztől, hogy...

A gyerekem fél a víztől, hogy hozzam ezt helyre?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az utóbbi napok eléggé húzósak voltak és többször is később került sor a fürcsire, a kisfiam (11 hónapos) már fáradt volt, olyankor nagyon fel van pörögve és lehetetlenség lenyugtatni + inog, de mégis csak menne, fel áll le ül, ugrál. Ebből adódóan fürdés közben lefejelte a kádat, nem ütötte meg magát annyira erősen, picit sírt és kész, de aztán megcsúszott és bele ment az orrába a víz, valószínűleg meg ijedt mert nagyon el kezdett sírni. Pár napra rá a párommal fürdettük, míg én megfordultam a samponért ő el bambult és megint lefejelte a kádat. Azóta ha csak a víz csobogását hallja ki fordul magából sír, üvölt, rugdalózik. Eddig csukni kellett tőle a fürdő ajtót, folyton pancsolni akart, most rá se néz messzire el kerüli. Ma telibe össze k@ksizta magát, gyorsan meg akartam mosdatni de nagyon sírt. Ez már igy fog menni? Hogy hozzam ezt helyre? Tudom, hogy sz@r anya vagyok, de egyszerűen nem tudom mindentől megóvni.

2020. szept. 20. 21:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vegyel felfujhato babakadat, mi is azt hasznalunk.

Ha esetleg megcsuszik a kezembe vagy barmi nem uti meg magat.

En kulfoldon vettem de biztosan otthon is lehet kapni.

2020. szept. 21. 15:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Ma sikerült a fürcsi 😁🤗 magától ment a fürdőbe és kiabálva követelte a pancsit 😀😊

Van csúszásgátló a kádba,a múltkor a keze csúszott meg a kád szélén 🙄😳😵mivel kisfiam is 10 hónapos, a mozgás fejlődés most nagyon be indult nála és fékezhetetlen, nézni is fárasztó amit le művel egész nap.

Amugy kedves #8 köszönöm a tanácsod és a leteremtést, jobban igyekszek majd. Nem egyszerű sz@r anyának lenni, de vannak tőlem sz@rabbak is.

2020. szept. 21. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!