Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kisfiús anyának lenni?

Milyen kisfiús anyának lenni?

Figyelt kérdés
Ma derült ki h kisfiút várok. En őszintén szólva inkább kislányos anyának képzeltem magam. Persze az a fontos h egészséges legyen, de van bennem félsz, h állom majd meg a helyem fiús anyaként
2021. ápr. 1. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nagyon nehéz volt megszokni a gondolatot, hogy fiam lesz, mert kettő unokahúgom volt, akikkel sokat babáztam, és ahogy rájuk néztem, éreztem, hogy lányt szeretnék.

Aztán jött a hír, hogy fiút várok. Engem egész terhesség alatt foglalkoztatott, nem tudtam "megszokni". De ez kb addig tartott, amìg meg nem láttam Őt.

Én nőies nő vagyok, smink, magassarkú, stb. Azt gondoltam, hogy így könnyebb lenne egy lánnyal, mert egy lány hasonló érdeklődési körű, ahogy nő. Meglepődve látom magamon, hogy nem okoz gondot fiús dolgokat nézni, játszani. Ahogy nő és egyre több, fiús dolog érdekli, az én ismereteim is bővülnek. Az meg hogy anya és fia között különleges a kapcsolat, nem mese 😊

2021. ápr. 1. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Én is azt hittem lányom lesz. De nem. Tényleg kicsit mintha szerelmes lennék belé, pedig anno kinevettem, ha valaki ezt mondta.
2021. ápr. 1. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Fiút szerettem volna mindig is,egy gyönyörű kék szemű fiúcskát is kaptam.

Szerintem az baba függő,hogy milyen fiús anyukának lenni.A lányok talán valamivel bújósabbak,szelídebbek legalábbis más anyukákat nézve.Az enyém egy igazi kis ördög,de így szeretem. 🥰

2021. ápr. 1. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Amíg nem lettem terhes addig én is kislányos anyukának képzeltem el magam!12 hetesen kiderült,hogy kisfiú van bent.Olyan boldogság töltött el.Nagyon jó kisfiús anyának lenni,cuki,vagány,bújós,mosolygos kisfiam van.Olyan szépen lehet a fiúkat is öltöztetni.Sokkal anyásabbak a fiúk.Elolvadok ahogy megölel,puszil és mondja szesze.22hónapos örökmozgó.
2021. ápr. 2. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Nekem igazából mindegy volt, fiú lesz-e vagy lány, csak egészséges legyen, egyszer azzal a gondolattal játszottam el, hogy fiam lesz, aztán azzal, hogy lányom. Aztán kiderült, hogy fiam lesz. Azóta megszületett, lassan egy hónapos, az apjára hasonlít teljesen, és én imádom! :)
2021. ápr. 2. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!