Milyen kisfiús anyának lenni?
Nekem nagyon nehéz volt megszokni a gondolatot, hogy fiam lesz, mert kettő unokahúgom volt, akikkel sokat babáztam, és ahogy rájuk néztem, éreztem, hogy lányt szeretnék.
Aztán jött a hír, hogy fiút várok. Engem egész terhesség alatt foglalkoztatott, nem tudtam "megszokni". De ez kb addig tartott, amìg meg nem láttam Őt.
Én nőies nő vagyok, smink, magassarkú, stb. Azt gondoltam, hogy így könnyebb lenne egy lánnyal, mert egy lány hasonló érdeklődési körű, ahogy nő. Meglepődve látom magamon, hogy nem okoz gondot fiús dolgokat nézni, játszani. Ahogy nő és egyre több, fiús dolog érdekli, az én ismereteim is bővülnek. Az meg hogy anya és fia között különleges a kapcsolat, nem mese 😊
Fiút szerettem volna mindig is,egy gyönyörű kék szemű fiúcskát is kaptam.
Szerintem az baba függő,hogy milyen fiús anyukának lenni.A lányok talán valamivel bújósabbak,szelídebbek legalábbis más anyukákat nézve.Az enyém egy igazi kis ördög,de így szeretem. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!