Milyen kisfiús anyának lenni?
Figyelt kérdés
Ma derült ki h kisfiút várok. En őszintén szólva inkább kislányos anyának képzeltem magam. Persze az a fontos h egészséges legyen, de van bennem félsz, h állom majd meg a helyem fiús anyaként2021. ápr. 1. 16:29
1/15 anonim válasza:
Csodás érzés. Igazi büszkesèg egy férfinak fiút szülni. De én is kislányosnak hittem magam egyébként. Ma meg már olyan mérhetetlenül büszke vagyok mikor mondhatom hogy "a fiam"... (Egy 21 hós kicsi herceg boldog anyukája)
2/15 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint lànyosnak
Van mind2 nemű gyerekem...
Fiút is lehet szépen öltöztetni.
Sőt meglepve tapaszaltam, hogy könnyebb is.
Másban pedig a gyerek személyisége számít.
3/15 anonim válasza:
Teljesen ugyanolyan mint kislányosnak. Lányom után született fiam, a kicsi 2 éves, eddig csak annyi a különbség, hogy a fiam anyásabb.
4/15 anonim válasza:
Szerintem jó, pedig én is lányra vágytam. Mikor látom a kis csinos mintás ruháikat kicsit irígykedek bevallom, mert fiúknak minden kék, a minta az autó és a dínó között váltakozik. Unalmasak sokszor a fiúruhák, de ez legyen a legnagyobb baj.
5/15 anonim válasza:
2 fiam van. Igazi terminátor lettem mellettük 😂. Imádom őket ❤️
6/15 anonim válasza:
Imádom, igazi királynő lettem, a fiam a kisherceg.
Én is lányos anyának gondoltam magam, de nem...:)
7/15 anonim válasza:
4
Nekem a fiamnak nincs is autósa.. kék is csak ha kaptunk.
Dínós akad..
Bàr én a mintátlan, max csíkos parti vagyok.
Lányomnak sem jellemző
8/15 anonim válasza:
Úgy egy lány sem tudna rámnézni, ahogy a fiam...
Ha ő 50, én meg 85 éves leszek, akkor sem. ❤️
9/15 anonim válasza:
Első nekem kislány, másodiknak is azt reméltünk, de fiú lett. 20 másik lányért nem adnám. Olyan "szerelmes" vagyok,mint még soha. Sokkal hízelgösebb, bújósabb, anyásabb, mint a lányom.
10/15 anonim válasza:
Én mindig lányos anyának képzeltem magam, most három fiam van. Már nem tudom magam lányos anyaként elképzelni. 🙂 A második fiú két éves kora körül meg kellett szokni a csatazajt (mindennel lőnek vagy kardoznak), de imádom a gondolkodásukat, a humorukat. Most kamaszok, olyan (még) kisfiúsan vagány mosolyuk van, hogy elolvadok! Az öltöztetése egy kislánynak tényleg csábító, de a hétköznapokban azért könnyebb egy fiút oltoztetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!