Bibs cumikrol valaki tud velemenyt mondani..tenyleg jobbak mint a tobbi cumik ?
Figyelt kérdés
4 honapos a lanyom es mindenki agyon dicseri a bibs cumikat..gondoltam vennek neki egyet...2021. ápr. 1. 10:52
1/7 anonim válasza:
Gyógyszertári Hopp cumi full ugyanaz, csak nem kell megfizetni a márkát 🤷🏼♀️
2/7 anonim válasza:
Ugyanmar, mégis mitől lehet jó meg rossz egy cumi? Ha a gyerek szereti, akkor jó. Amúgy meg csak márka, hype meg mamavillongas. :)
4/7 anonim válasza:
3 mert megnyugtatja a gyerekeket :)
5/7 anonim válasza:
Az én lányom kb kétszer aludt el vele, utána kiköpöte (mint a másik 6 különböző márkát és típust is)
Ha jól emlékszem természetes kaucsukból van és azért van ennyire hypolva, de igazából ha nem fogadja el a baba akkor mindegy is 🤷🏻♀️
6/7 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy én a külseje miatt vettem meg. Olyan szép, letisztult színvilágúak, és végül be is jöttek. Sok cuminak az a baja, hogy nagyon csúcsos az a részük, ami bekap a baba, így eleve egy "kényelmetlen" pozícióba van a baba szája. Nyilván neki nem kényelmetlen, de nekem úgy tűnik. Ez viszont nem olyan csúcsos, hanem kicsit íveltebb, szóval nekünk bevált :)
7/7 anonim válasza:
Vettünk vagy 10 cumit 1 ev alatt, de mindet elutasitotta. Pontosabban a cseresznye cumit kocsiban ritkán elfogadta, de egy kezemen megtudom számolni hányszor .
Ő az ujját szopizza. De csak alvashoz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!