Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany honapos kortol lett napi...

Hany honapos kortol lett napi rendje a kisbabanak?

Figyelt kérdés
Az en babam 3 honapos, valamifele napirendünk van, ugyan abba az oraba eszik nagyjabol, ejjel 1x kel enni, este 8tol reggel 8ig alszik, ez mindig fix, de ö alakitotta igy lenyegeben. Noppal viszont nem jo alvo csak a baba kocsiba alszik azt is csak tolva. Azt mondta valaki azert van igy mert nincs napi rendje. Bevallom nehez, sokszor nem tudom hol all a fejem egyedül vagyok vele, ferjem 3 müszakba, anya anyos mind 1200 km re tölem. Sokszor nem sikerül mindent ugy alakitani ahogy kene napi rend szerint.

2021. márc. 31. 11:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ertem, nagyon köszönöm a valaszokat, csak nem vagyok akkor annyira szar anya ;))) probalom en is kialakitani a napunkat hogy jo legyen es mindenre jusson idö, neha nehez de megoldjuk.
2021. márc. 31. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Kisfiamnál 3 hónapos korra lett napirend (3 napközbeni alvással, éjszaka 2 megébredéssel). A kislányomnál 6 hónapos korára jártam sikerrel. Addig 20-40 perceket aludt és legfeljebb 1 órát tudott ébren lenni. Minden nap káosz volt.

Minden rendben lesz nálatok is.

2021. márc. 31. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézd csak, én vezetem, és ahogy látod majd a képen, káoszból hirtelen napirend lett.

A sötétebb kék az alvás, de szerintem kivehető.

[link]

2021. márc. 31. 16:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo, ez szuper ahogy vezeted, ez egy aplikacio?
2021. márc. 31. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahha, baby+ a neve.
2021. ápr. 1. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!