Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babával nagyszülőnél...

2 hetes babával nagyszülőnél aludni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hivatalos ügyintézés miatt utaznunk kell férjem szüleinek a városába. Mindketten kellünk az ügyvédnőhöz aláírásra. Férjem felvetette, hogy ott aludhatnánk anyósoméknál, hogy ne kelljen hajnalban indulni. Van utazós kiságy stb. Viszont én nagyon korainak érzem...

2021. márc. 23. 17:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát a korait arra értettem, hogy sétálni is 2 napja kezdtünk el. Az út 1.5 óra (eddig amennyit autóban volt azt szerette), meg a vírus is itt van...
2021. márc. 23. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ottaludnèk

Kènyelmesebb, úgyis viszed a házat elsőre..

(2 gyerekkel mögöttem mondom)

2021. márc. 23. 18:27
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha úgyis viszitek a gyereket mindenhova, nem mindegy hogy ott alszik e vagy sem? Egy ekkoranak tokmindegy hol alszik
2021. márc. 23. 18:37
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

A vírust elkaphatjátok napközben is. Ennek köze nincs az ottalváshoz

Csak a kormányunk hiszi azt h 20-05 óráig jobban terjed 😅

2021. márc. 23. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ott aludnék mindenképp, főleg ha szívesen látnak. Nem csak a korai indulás miatt, hanem hogy ne egy nap alatt kelljen kétszer is megtenni a teljes távot. Lehet, hogy nem jól bírja majd az utat a baba, hányni fog, megunja, ordít, akkor jó, ha van tartalék időtök, megállhattok, elaltatod, mehettek tovább. Ne időre kelljen menni.

Ha kifejezetten vendégeskedés céljára mennétek, mert mondjuk a nagyszülők nem tudnak már közlekedni és szeretnék látni a picit, akkor pár héttel később mennék, de most nem erről van szó. Menjetek nyugodtan.

2021. márc. 23. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Értem az aggodalmadat de ha jobban belegondolsz igazából nincs ok rá.

2 gyerekem van, nagyszülők 200 kilométerre, 1 hónaposan már utaztunk rendszeresen, ott is aludtunk.

Ha ott ahová mentek, tisztaság van, odafigyelnek a higiéniára, lesz külön szobátok akkor a többi miatt ne aggódj. Indulás elött etesd meg, valószinűleg át fogja aludni az utat. Ha mégsem, út közben meg lehet állni "újra tankolni" :)

2021. márc. 23. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Én az ennyi idős babámmal nem akartam a szüleimnél aludni. Igazából nem azért mert korainak éreztem, hanem mert első baba volt, minden új volt, minden nehéz volt és biztosabbnak éreztem magunkat otthon :D

Lehet a másodikkal már ott aludnék, nem tudom :)

Igazából szerintem az alapján döntsd el, hogy neked jó lesz e máshol, esetleg nincsenek e hasonló érzéseid mint nekem. Nem jó senkinek, ha végig görcsös vagy. A baba szempontjából mindegy, ő nem venné észre még, hogy nem otthon van :)

2021. márc. 24. 23:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze, ilyenkor egesznap alszik kb. 'Mindegy hova viszed'
2021. ápr. 22. 23:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!