Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A korlátozások bevezetése óta...

A korlátozások bevezetése óta ugyanannyiszor mentek sétálni a babával?

Figyelt kérdés
Nővérem szerint nem jó, minden nap vinni sétálni a babát, mert, hogy nagyon tombol a vírus. Boltba nem is viszem be de azért azt se lehet h nem viszem ki a levegőre. Ti viszitek ugyanúgy?
2021. márc. 23. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen ugyanúgy megyünk parkba, játszóra. Boltba csak akkor, ha nem tudom megoldani az elhelyezést. Bár inkább erdőbe megyünk, ezt inkább a hétvégeken tehetjük meg.
2021. márc. 23. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
parkba, utcára ugyanúgy megyünk sétálni. Elkerüljük az embereket és a tömeget, így az égvilágon semmit nem fog elkapni.
2021. márc. 23. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi is sokat megyünk sétálni

A férjem itthonról dolgozik,1

éve...és a boltban sajnos az egész család elkapta,pedig sem lidl,sem penny,sem tesco,sem az aldiba nem járunk

Egy kisboltba szoktunk menni...mint utólag kiderült,pár dolgozó covidos volt,tünetmentes

Nem is értem 😪

Anyukák,csak annyit kérek tőletek,tudom hogy óvatosak vagytok,odafigyeltek mindenre,de mindent fertőtlenítsetek

Nem voltam virustagadó,de ezek után még a cipőm talpát is lefertőtlenítem,mindent...

A 15hós kislányom is pozitiv lett,de ő nagyon erős volt,1 napig volt lázas,köhögött picit

A férjem a kórházban van 12 napja,holnap jöhet haza

Senkinek nem kívánom ezt a 2 hetet,senkinek

Mindenki vigyázzon magára,de mig nem ér véget ez az egész, boltba nem viszem a kislányomat

A dokik azt mondták,egy ideig védettek vagyunk...de meddig?nem tudják

Talán 2hónap?vagy 2hét?

Hiába regisztráltunk az oltásra,nem kaptuk még meg ...

Vigyázzatok magatokra,minden jót kívánok

2021. márc. 23. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kertes társasházban lakunk, van, hogy csak oda viszem le, vagy egyszerűen kiállunk az erkélyre. Ott is jót nézelődik. Maga a séta inkább nekem fontos.
2021. márc. 23. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!