6 hónapos babád hagynád a nagyszülőkre 3 napra egy külföldi utazás kedvéért?
"Az oroszlán tüzes karikán át ugrál, a majom táncol, mert be vab idomítva, a gyerek meg kussoljon és aludja át az éjszakát egyedül, akkor jó baba.."
Ezt kikérem magamnak azok anyukák nevében is akik örülnek, hogy jó a babájuk!
Naná, hogy rábíznám anyukámra. Másik nagyira csak azért nem mert nagyon öreg már és menni is alig bír.
Én örülnék ha kicsit mással lenne, mert 1400 km-re lakom és mindenki otthon van. Így semmi szabad idő.
Tehát bármikor odaadnám.
Szövegértés rulez. Gratulálok, hoztátok az elvárt színvonalat.
Én magam kérem ki a többi "anyaoroszlán" nevében, akinek a babája egy éves koráig "semmi normálisat" nem eszik, csak anyatejet, mert az ugye annyira nem normális kaja, hogy az már vérciki. Meg addig és annyit cicizik, ameddig akar, nem siettetik esti tápszerrel, korai hozzátáplálással meg sírni hagyással, hogy mihamarabb átaludja az éjszakát, és az anyjával egy ágyban, hogy ne a szomszéd szobából kelljen hozzá rohangálni, ha éjjel felsír. (Az együttalvás elleni szokásos érv, hogy rossz lesz tőle a szexuális élet, na hát ezt baromira tudom cáfolni.) Ráadásul ez némelyek szerint azt jelenti, hogy "tövig nyaljuk a gyerek seggét", ha pontosan idéztem pont azt a csajt, akinek még gyereke nincs, szóval tényleg baromira ért a gyerekneveléshez. Bocs, ha ettől kicsit ingerült lettem. Erre mondtam azt, hogy a gyerek nem idomított majom, hogy szépen ellegyen a kiságyában kussban, az elkülönítő nevelési elv szerint. Kérdező: ne vedd magadra.
Ezen kívül megválaszoltam a kérdezőnek a kérdését (6 hónapos babádat hagynád-e a nagyszülőkre): én nem hagynám a nagyszülőre a babámat, mert szopik, és az anyósom igazán nem tudná megszoptatni.
Értem mit akarsz ezzel írni, de én úgy gondolom, hogy nem jelenthetjük ki kategorikusan, hogy az anyatej csak a normális kaja mert van akinek a szoptatásra nincs lehetősége! Én nem tudtam őt szoptatni legfeljebb gennyel, ugyanis a gyulladt mellemből csak az jött. Így az én kislányom nem tud anyatejet enni de attól még normálisat kap. A hozzátáplálásról pedig csak annyit szeretnék, hogy nem tudott kakilni és ezért az orvos javaslatára elkezdtük a gyümölcsöket, azóta nincs gond! Nekem nem ciki sem az anyatej sem más altatási szokása de azt gondolom a saját szokásaim sem azok. Külön alszik és én szívesen rohangálok a szomszéd szobába ha kell, de nem kell mert a kislányom este 8 -tól reggel 7-ig alszik. Bár erre nincs betanítva, ennyi az alvásigénye. És azt írod, hogy a gyerek kussoljon és akkor jó, de mit csináljak ha a gyerekem szépen alszik ahogy te írod "kussol" szégyellnem kellene??Az ha valakinek külön szobában alszik a gyereke még nem azt jelenti, hogy ha sír nem is tud róla , vagy hagyja had sírjon, vagy rosszabb szülő mint más!
A kérdésem egyszerű volt és tényleg nincs köze a "gyerek hol alszik " kérdéséhez,sem a hozzátápláláshoz és a sexuális élethez meg végképp nincs.
Senkit nem bántottam és nem pontoztam le mert hangsúlyozom megértem azokat is akik nem hagyják a gyereket magukra 1 napra sem, én ez vagyok , ők azok. Én utazom, ők nem tennék, de ez így van jól mert nem vagyunk egyformák.
Igen, én válaszoltam mert szeretek bekapcsolódni a "beszélgetésbe", ezért is írtam ki a kérdést. Nem azért mert nem tudtam volna dönteni, hanem mert érdekelt, hogy más ember hogy tenne az én helyemben. Sem elítélni, sem kritizálni nem volt szándékomban azt aki nem ért egyet velem,a mennyiben azt normális keretek között teszi, mert ugye nem vagyunk betanított majmok és nem bólogathatunk mindenre ha nem értünk egyet!
:-))
Mindenkinek szép napot kívánok!
Egyenlőre nem tudok mást mondani egy pár hónapos babára, csak , hogy jó gyerek! Még nem felesel, nem beszél, nem csapkodja senki vállát és még a tisztelet nyomait sem látom! De mit akartok mit csináljon egy 6 hónapos baba? Ez már olyan szintű kukacoskodás, hogy nem is tudom mit mondjak!
Tulajdonképpen mit is akartok valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!