Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babád hagynád a...

6 hónapos babád hagynád a nagyszülőkre 3 napra egy külföldi utazás kedvéért?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 15:15
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!

Hétfőn utazom!

2010. aug. 19. 15:35
 12/39 anonim ***** válasza:
45%
Van gyereked kedves utolso?
2010. aug. 19. 15:36
 13/39 anonim ***** válasza:
50%
Megnyilvánulásod alapján pedig elég defektesnek tűnsz már meg ne haragudj kedves utolsó.
2010. aug. 19. 15:36
 14/39 anonim ***** válasza:
49%

Mar tudtad, hogy utazol igaz?

Csak kivancsi voltal ki mit szol, hozza.Nincs baj ezzel...de mint irtam en nem mennek.

Jo pihenest.

2010. aug. 19. 15:37
 15/39 anonim ***** válasza:
68%
egy 6 hónapos babának még szüksége van az anyukájára, semmiképp nem hagynám főleg nem egy utazgatás kedvéért. később ha már nagyobb és meg lehet beszélni vele, akkor pár napra persze, de egy ilyen kicsi babát???Szerintem nem tesz jót neki. Persze te tudod. én nem erősítelek meg a döntésedben.
2010. aug. 19. 15:43
 16/39 anonim ***** válasza:
19%

oké, köszi a lepontozást.

mindenesetre én rá merem bízni majd anyukámra a gyerekemet onnantól, hogy nem szopizik.

miért ne bízhatnék meg a saját anyámban? miért ne bírnék ki 3 napot a gyerekem nélkül?

való igaz, h még nincs babám, de ha lesz, akkor sem játszom túl a gondoskodó anya szerepet, mert a végén még magamon röhögnék.

2010. aug. 19. 15:45
 17/39 anonim ***** válasza:
44%

Latszik gyerek vagy meg :D

Majd megvaltozik ez is es rajossz, hogy nem csak rolad szol az elet.

6 honaposan az anyanak a gyereke mellett a helye.Az, hogy teged nem anyukad nevelt egy dolog....bar ezek utan ugye nincs is tapasztalata a gyerek nevelesben....orulok, hogy nem te vagy az edesanyam.

2010. aug. 19. 15:48
 18/39 anonim ***** válasza:
59%

15.33

szerintem elég defektes lettél...

Én sem hagynám, de nem a bizalmatlanság miatt. A gyerkőcnek hiányoznál!!! Ezt az érzést nem akarnám, hogy átélje ennyi idősen. A biztonság érzetének annyi lenne.

2010. aug. 19. 15:51
 19/39 anonim ***** válasza:
46%
Semmikeppen nem.
2010. aug. 19. 15:59
 20/39 A kérdező kommentje:

Igen, tudtam , hogy utazom, nem változtatok, csak kíváncsi voltam!

Hogy gyerek vagyok? :-) 39 évesen?

A nővérem él külföldön, 2 éve nem láttam és Ő nem tud jönni, nem lehet otthagyni a vállalkozásukat. Ő külföldön alapított családot 10 éve. Nagyon hiányzik nekem , nagyon szeretném látni de 800 kilométer sok a babának és nem szeretném vinni.

Jövőre talán már Ő is jöhet. Különben egyedül mennék és az apukája menne vele a mamához erre a 3 napra.

Köszönöm a válaszaitokat, további szép napot kívánok mindenkinek!

2010. aug. 19. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!