6 hónapos babád hagynád a nagyszülőkre 3 napra egy külföldi utazás kedvéért?
15.45.
Amíg nem volt babám én is hasonló képpen gondolkoztam.
Majd megváltozik ez még nálad is, akkor is ha most még nem hiszed.
köszi kedves kérdező, hogy te legalább értelmes normálisan gondolkodó ember vagy, nem úgy mint itt az anyatigrisek többsége.
eléggé furcsa számomra az a szemlélet, ami itt megy. ez a tövig nyaljuk a gyerek seggét, mert csak akkor vagyunk jó anyák...
attól, hogy a nagyszüleim is neveltek, nem azt jelenti, hogy anyukám nem.
istenem, add hogy ne legyen ilyen elborult gyökér mint az engem lepontozók! :D
A fiam 4,5 hónapos, bármikor rá merném bízni anyámra. Pontosabban a szüleimre. Apám naponta látja a babát, anyukám legalább hetente. Anyukám mindent betart, amit kérek tőle, benne maximálisan megbízom.
Anyósomak viszont még évekig nem akarom odaadni. Egyrészt ő látta kb 5ször a babát, mióta megszületett, másrészt ők nem segíteni akarnak nekünk, hanem babázni. Semmiben nem számíthattam rájuk sem a terhesség alatt, sem utána, pedig a kórházban is jól megszivattak minket.
De ez már a magán problémám:)
A válaszom: ha annyira fontos volna az utazás, én az anyámat megkérném, hogy vigyázzon rá.
Nyugi, "defektes", ezek az anyaoroszlánok lesznek majd azok, akik majd a 3 éves gyereket próbálják leszoktatni a ciciről meg a szülői ágyban való alvásról. A gyerekeik egy éves korukig nem esznek semmi normálisat, másfél éves korukig éjjel 3szor kelnek szopni, anyuka meg kitűzi magára a dicsőség érdemrendet.
Pont most olvastam egy kérdést, hogy mikor kell már önállóan ennie a gyereknek, és az egyik válaszolót (asszem Carmen volt) elküldték a búsba, mert az ő 1 évese már eszik kanállal meg villával, a más 14 hónaposa meg még pépezik. No komment...
Jaa en nem rad, irtam, hogy gyerek vagy...irtam, hogy jo pihenest.A valaszolora irtam, hogy gyerek!!!
Bocsi ha magadra vetted!
Én nem vagyok sem anyaoroszlán, sem gondatlan szülő, sokszor agyon aggódom magam és van amikor mindent kicsit lazábban veszek, ember vagyok és szeretem a gyerekem, nem vagyok tökéletes, de hát ki az? Semmi baja nem lesz a babámnak ha az apukájával 3 napot nélkülem a mamánál tölt és én végre láthatom a testvéremet. Borzasztóan fog hiányozni, ez rossz lesz de a testvérem is nagyon hiányzik, imádom őt, az utolsó telefon beszélgetésünk már sírásba fulladt, akkor döntöttem, hogy megyek. Az én kicsim egyedül alszik el, külön szobában, soha nem fájt a hasa és ritka jó gyerek. Van aki nem hagyja egy percre sem másra és van aki azt mondja (mint én), hogy van az az indok amiért itt tudja hagyni. Ő nem szopik és a nagymamánál az apukájával nagyon jól fogja magát érezni. Mindenki imádja aludt ott már velem, nem idegen neki. Most az apukájával fog 2 éjszakát ott aludni. Nem a világ vége!
Én így csinálom és teljesen tiszta lelkiismerettel teszem. Aki pedig nem így tenne azt is megértem és elfogadom!
"Nyugi, "defektes", ezek az anyaoroszlánok lesznek majd azok, akik majd a 3 éves gyereket próbálják leszoktatni a ciciről meg a szülői ágyban való alvásról. A gyerekeik egy éves korukig nem esznek semmi normálisat, másfél éves korukig éjjel 3szor kelnek szopni, anyuka meg kitűzi magára a dicsőség érdemrendet."
Az oroszlán tüzes karikán át ugrál, a majom táncol, mert be vab idomítva, a gyerek meg kussoljon és aludja át az éjszakát egyedül, akkor jó baba... A gyerekem egy éves koráig CSAK normálisat eszik, imádjuk, hogy velünk alszik és ott szuszog közöttünk (mellesleg amikor megérett rá, onanntól átalussza az éjszakát, pedig soha nem hagytam sírni), és a szülés óta csak JOBB let a szexuális életünk.
Nagymama mellett felnövő kicsaj pedig amíg nem szült egyetlen gyereket sem, ne szóljon bele a gyereknevelésbe, amihez baromira nem ért.
A kérdezőnek: én nem tudom ott hagyni, mert szopik. Így aztán eszembe se jut.
Kedves előző! Én nem kényszerítettem sem az éjszaka átalvásra, sem pedig arra , hogy ne fájjon a hasa. Nem csináltam semmit, nem az én érdemem, de tény 1 hónapos kora óta átalussza és nyugodt kiegyensúlyozott baba. Miért vagy ennyire ingerült? Nem vagyok sem majom , sem tüzes karikán átugró oroszlán, egyszerűen szerencsém van és nem idomítanak sem engem, sem én nem idomítom a gyerekem a válaszod sértő és én erre nem adtam okot neked! Mint már írtam tiszteletben tartom más anyák szokásait , kérlek tedd ezt te is és ne sértegess!
Nem alszik velem egy ágyban a babám és ez bűn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!