Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szép név a Bátor?

Szép név a Bátor?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 13:33
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

És akkor mi van?

Inkább az mint a Bátor.

2010. aug. 20. 21:35
 52/57 anonim ***** válasza:
szerintem is!ezerszer Dániel,mint a Bátor...és ha nem is lesz az,hanem gyáva kiskukac akkor elég röhejesen jön ki,h a neve meg Bátor
2010. aug. 20. 23:50
 53/57 anonim ***** válasza:
2010. aug. 21. 00:47
 54/57 anonim ***** válasza:
2010. aug. 21. 07:38
 55/57 anonim ***** válasza:

Alíz, Alfréd, Dani, Erik....stb akkor ez mind kutyanév?

Az én macskám Béla! És?

Az meg , hogy a Daniel Héber csak azért lett kiírva mert a válaszoló felhozza példának mint szép Magyar név!

Ennyi!

2010. aug. 21. 07:43
 56/57 A kérdező kommentje:
Még nem is vagyok terhes, majd jövőre szeretnénk 2. gyereket, csak kíváncsi voltam hogy nektek tetszik-e. A férjemnek sem tetszik, szóval nem lesz Bátor. De attól még nekem tetszhet.
2010. aug. 21. 08:31
 57/57 anonim válasza:
A hangzása szép. A jelentése is. Gyereknek azonban nem adnám. Ha életében bátor jellem lesz, az pozitív, de nem a névből fakad, hanem saját erejéből. Viszont, ha gyenge jellem, és mégis ilyen nevet adnak neki, megkeserítheti az életét. Ha a "csomagolás" és a tartalom ellentétes, tudathasadást idézhet elő. Gúnyolódás céltáblájává teszi akkor is, ha alapvetően normális gyerek olykor elront valamit és negatív irányba viszi a fejlődését. Élő céltáblát csinál a gyerekből, ami akár kegyetlenségnek is nevezhető.
2017. jan. 5. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!