Nekem személy szerint nem. Mi is szép, régi magyar nevet akartunk adni, másrészt meg családi okai is vannak, ezért lett a kisfiam Attila.
Ha már a Bátornál vagy az Álmosnál tartunk, akkor inkább Áron. :)
2010. aug. 19. 13:47
12/57 anonim válasza:
Nem nagyon erőltetném...
2010. aug. 19. 13:53
13/57 A kérdező kommentje:
13:42-nek. Hát ne haragudj de igazán szép magyar nevek amiket felsoroltál. Kimberly és társai. Hacsak nem Amerikában vagy valami külföldi országban élsz.
2010. aug. 19. 13:53
14/57 anonim válasza:
Én nem vagyok megrögzött magyar név mániás, de nekem mégis tetszik ez a név. Igaz hogy elég beszédes, de akkor is szépen hangzik. Szerintem. Ennek ellenére én valószínűleg hogy nem adnám, a sok nemtetsző vélemény miatt, de remélem hogy te bátrabb vagy nálam, és ha igazán szépnek gondolod, akkor vágj bele! Én megértelek :)
Ezerszer inkább mint egy Brendon vagy Kevin vagy Erik, meg Dzsennifer... De ezeknél magyarosabb hangzású nevekből is van nagyon sok útálatos. Szóval csak rajta, ha meg a keresztnévhez.
2010. aug. 19. 13:57
15/57 anonim válasza:
Nekem tetszik.
De bizonyos családneveknél viccessé válhat, pl.: Nemes Nagy Bátor, Kis Bús Bátor, Balog Bátor, Kemény Bátor....
2010. aug. 19. 13:59
16/57 szikra veronika válasza:
Nem akarlak megsétreni de nekem egyből a Bátor a félénk kutya című mese jutott eszembe. De amúgy nem mindennapi név. Ha neked tetszik ne foglalkozz mással.
2010. aug. 19. 14:00
17/57 anonim válasza:
13;43 mas vagyok Erdelyben elek es nalunk mar szinte csak ilyen fele neveket hallasz ,mar nem ugy van mint mikor en gyerek voltam hogy Csilla,Erika,Piroska,es Jozsi,meg a tobbi magyar nevek,itt mar csak a mi korosztajunknak vannak meg ilyen neveik,meg aztan nekem es a ferjemnek sem tatszenek mar ezek az unalmas nevek,(a ferjem svab nemet).
2010. aug. 19. 14:01
18/57 A kérdező kommentje:
Na de akkor is. Kimberly? Meg Jennifer? Van olyan sok szép név is. Pl. Laura, Zsófi, Fanni, Noémi. Stb.
2010. aug. 19. 14:02
19/57 anonim válasza:
Kedves válaszadó. Hacsak nem külföldön élsz (vagy a férjed v te nem vagy külföldi állampolgár), a lányod biztos nem lesz Jessica vagy JeNNifer. Hanem: Kimberli, Dzsesszika, Dzsennifer.
Bocs az offért.
A Bátor szép név, de túl beszédes. Ezért nem adnám a fiamnak, inkább kutyanévnek tudom én elképzelni.
2010. aug. 19. 14:04
20/57 anonim válasza:
Nekem se nagyon tetszik,de,ha fiam lenne akkor :Bulcsúnak hívnák.Ez a név se tetszik szinte senkinek,de nem zavar.Amúgy kislányom van és Zorának hívják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!