En nem veszekszem!!:-)).Kinek a pap kinek a papne!!! Pont mint anyosomek es ok meg nem is tudjak a pocilako lehetseges nevet (A Kimberlyre is kiakadtak nemhogy ezekre,de nekunk ezek tetszenek).Vicces.
2010. aug. 19. 14:05
22/57 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Bátor név, ámbár fűződik hozzá rossz élményem is. Egy pár hete egy kisfiú rohant át a parkban előttünk, utána az anyukája a pici tesóval + babakocsival, és ordított utána, hogy "Bááátor, Báátor, állj meg!' Eddig még nem is lett volna gond, de jött egy csapat idióta kamaszfiú, akik meghallották, és elkezdték cikizni, hogy "gyere ide te nagy bátor, stb. stb..." Közvetlenül utána meg a hajléktalanok is belekötöttek a nevébe... :( Hát így élünk mi.
2010. aug. 19. 14:06
23/57 anonim válasza:
Egyébként egyik ismerős csajszi megrögzötten a Gusztáv nevet akarta adni a kisfiának. Végül mindenki lebeszélte (még a család is), és így Mátyás lesz. De azt mondja, hogy ha a következő is fiú lesz, az tutira Guszti lesz.
Én csak azt nem értem, hogy ezek az emberek nem gondolnak abba bele, hogy ilyen nevekkel fel is kell nőnie a gyereknek???
Egyébként ezért sem tetszik a Bátor név. Valahogy olyan kutyanév nekem is, és rohadtul haragudnék magamra, ha esetleg a gyerekem utálná a saját nevét később.
2010. aug. 19. 14:07
24/57 anonim válasza:
A kimberlY az lany nev KimberlI fiu nev !!De a tobbit meg csak fejbol irtam azt meg meg kell nezzem hogy hogyan irjak hellyesen.de koszike hogy irtal.
2010. aug. 19. 14:07
25/57 A kérdező kommentje:
14:04-nek. Nekem tetszik a Bulcsú is. Nagyon szép szerintem.
2010. aug. 19. 14:11
26/57 anonim válasza:
Második vagyok. A Bulcsú szerintem is nagyon szép név.
Viszont a Kimberli, Dzsennifer, Dzsesszika...borzasztó:(
Nálunk is van egy Orsós Kimberli a lányom osztályában...
2010. aug. 19. 14:16
27/57 anonim válasza:
Figyelj,"izlesek es pofonok",azt hogy ki milyen nevet ad a gyerekenek minden szulo szive joga eldonteni.A kisfiamat Noelnek fogjak hivni,ha neked nem is tetszik,neki lehet fog,nekunk meg nagyon tetszik,viszont a Bator meg nekem nem tetszik.Errol ennyit...(a szomszedunk lovat hivtak igy gyerekkoromban).Te megkerdezted,hogy tetszik-e a nev,es mindenki elmondja a velemenyet,ami elegge megoszlik,de azzal,hogy masok gyerekeinek a nevet kritizalod,olyan mintha csak te tudnal ilyen kulonleges neveket kitalalni,es csakis azok lennenek a szepek,amik neked tetszenek.Most muszaly tessen nekem a "Bator",mert szerinted a Noel az ciki,es tul gyakori???
2010. aug. 19. 14:19
28/57 anonim válasza:
Nekem tetszik! :)
2010. aug. 19. 14:19
29/57 anonim válasza:
nagyon nem tetszik, ne haragudj!
mi sem adtunk tucatnevet a fiamnak, nem Kevin, semmi ilyesmi, de ilyen nevet el nem tudnék képzelni neki, mint Bátor, Álmos, Huba stb...
2010. aug. 19. 14:30
30/57 anonim válasza:
Nakam elsőre a íBátor gyáva kutya ugrik be róla.:-)))Amúgy ezek a mostanában divatos, előszedett ősi magyar nevek egyáltalán nem tetszenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!