Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért adnak az anyukák inkább...

Miért adnak az anyukák inkább kész (üveges) bébikaját a babáknak, ahelyett, hogy inkább maguk főznének a kicsiknek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 14:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a legtöbben tartaléknak,na meg kiegészítésnek vesszük,legalábbis én.-Mert ha pl csinálok neki répát,pépesítem,ahhoz szeretek még adni neki valamit,és sokszor ez olyan amit nem tudok otthon megcsinálni.Pl most az üveges őszibarackot veszem,mert imádja.De amit tudok elkészítek neki,igaz mi még csak pépeseket eszünk.
2008. dec. 4. 14:48
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos most én is vettem üveges bébiételt. Főztem a kisfiamnak répát, krumplit, borsót, adtam magában, keverve, de nem bírja megenni ezeket, öklendezik. Egyedül az almát eszi meg sütőtökkel, amit én csinálok neki otthon. Vettem neki sima őszibarackot is, de azt sem ette meg, nem olyan az íze, mint nyáron, meg szerintem tele van vegyszerrel. Én sem akarom rászokatni a az üveges ételekre, de nem tudom, mit csináljak, várjak, hátha megkedveli az otthoni répát is?
2008. dec. 4. 14:50
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem mindig van idő hirtelenjében külön főzéssel pepecselni.mert ugye a bébi még nem eheti azt amit a család, és így minden nap többször kellene külön készíteni neki vmit.Gyorsabb, kényelmesebb és nem utolsósorban finom is a kész bébikaja.
2008. dec. 4. 14:50
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sazért adta mert nekünk dokinéni azt mondta h annak összetétele egészségesebb könnyebben emészthető, de vki épp mást mond, szte mindnki maga tapasztalja meg melyik jobb magának s babának... na meg pénztárca is meghatározza....

babám elég sokáig baabkaját evett de nem vált hátrányára nem volt elutasító mi ennivalónkra való áttérésnél se.

2008. dec. 4. 14:51
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az őszit veszem, de csak most, mikor nincs szezonja. Egyébként kislányom úúúútálja az üveges bébikaját, viszont amit mi főzünk szívesen megeszi :)))
2008. dec. 4. 14:51
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszolónak....miért baj ha rászokik üvegesre(előbbi üzit én írtam)nem értem...vannak abból biok, egszségesek finomak, okosan kell csinálni h gyerek szeresse mindkettőt.ki kell tapasztalni.nekem 12-15 hópos koráig javarészt babás kaját evett, aztán meg miénket....
2008. dec. 4. 14:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben már erősen érezni a rosszallást az üveges bébikajával kapcsolatosan. Én is szoktam neki ilyet adni, amikor éppen nincs idő aznap pepecselni, mert pl. a délelöttöt a gyerekorvos várójában töltjük, stb-stb. Azért ez még nem olyan nagy bűn :-)
2008. dec. 4. 15:02
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Lehet lepontozni,én csak üveges bébikajákat és desszerteket adok neki.Én már számolgattam,h így olcsóbb.Ráadásul így minden nap mást tudok neki adni,és én nem tudnék ilyen kombinációkat készítenipl.rizs-sárgarépa-borjúhús,pulyka-őszibarack,vilmoskörte-birsalma,körte-telj.kiőrl.gabona,stb.Ezek változatosak,az adott kor tápanyag-szügségleteinek megfelelő,és TISZTA élelmiszer,amit a gyártó garantál.Nem akarom tudni,h miket találnak abban a zöldségben gyümölcsben,amit pl.az út menti árusnál vásárolok.Az időt amit megspórolok mind a babámra fordítok.Arra is figyelek,h olyat vegyek,amiben nincs hozzáadott cukor.Szval sztem nagyon jó dolog és én megbízom a minőségében.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 4. 15:04
 9/25 anonim ***** válasza:
67%

én is fogok adni. ezekre az ételekre sokkal jobban figyelnek, és nalunk olyan zoldséges van, hogy hááát...

mindamellett amit "bio"nak hirdetnek, es haromszor akkora, arrol nem hiszem el,hogy bio, a parom nagymamajanak a kertjeben a tenyleg nem "manipulalt" zoldsegek, gyumolcsok sokkal kevesbe mutatósan neznek ki.

mindamellett, kóstóld meg, és nézd meg mi van benne.

én is szivesen ennem, ha nem lenne olyan draga :D

jo, persze ezekbol is vannak jok-rosszabbak, mint mindenbol.

az en foztom se mindig 100%os :)

2008. dec. 4. 15:07
 10/25 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló vagyok: most egy kicsit megnyugodtam, ezentúl bátrabban veszem neki az üveges ételeket, de azért majd próbálkozom az én főztömmel is.
2008. dec. 4. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!