Mekkora méretig használtok hálózsákot a kicsiknek?
Figyelt kérdés
Mekkora lehet a legnagyobb méret hálózsákban? Az én kisfiam most 16 hós, de nem szereti a takarót, hálózsák kell rá a hűvösebb éjszakákon! Vajon kapok még neki valót télre is? Ruhát most 86-92-es hord! Köszönöm a válaszokat!2011. júl. 30. 13:56
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! És a képeket is! Ezekszerint kereshetem, mert létezik ;)
Esetleg tudsz /tudtok másik üzletet is a Brendonon kívül ahol kapható ekkora méretű hálózsák? C+A-ban esetleg lehet? Vagy máshol?
Köszönöm szépen!
2011. júl. 30. 14:44
3/7 anonim válasza:
A 3 éves nagyobbikom 105 cm és még ő is hálózsákban alszik.
Én bababizományiban, vagy turiban vettem a zsákokat.
De van teszveszen is, és bababoltokban is, meghát lehet varrni-varratni is.
4/7 anonim válasza:
C&A-ban is van :) És kisebb bababoltokban is. Mi is azt hazsnálunk -18 hóss
5/7 anonim válasza:
Én most vettem két 110-eset erre az őszre-télre a 19 hónapos fiamnak, amíg lehet ebben altatom.
Születése óta így alszik egyébként, én nagyon pártolom a hálózsákot.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket! Keresünk és veszünk egyet!:)
De a varrás is jó ötlet!
Minden jót Nektek és kicsiteknek!
2011. júl. 30. 18:56
7/7 anonim válasza:
Én 6 hónapos kora óta varrok neki zsákot, most 3 éves és 100 cm magas, takaróval mindig kitakarja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!