Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Énekelni családtagok előtt a...

Énekelni családtagok előtt a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

Egész kamaszkoromban nem mertem énekelni, még a párom előtt sem. Az utóbbi években felbátorodtam, előtte már szoktam dúdolgatni. Amúgy nagyon szeretek énekelni, és tiszta is vagyok, csak azt nem szeretem, ha mások hallják.

Ha megszületik a pici, nyilván fogunk neki énekelni, de a párom testvére például színésznek készül, gyönyörű hangja van, előtte nem szívesen énekelnék, meg úgy anyósomék előtt sem, pedig jóban vagyunk.

Nektek ez okozott valamilyen gátlást?

2021. márc. 18. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
Pocsék hangom van, de a gyereknek bármikor, bárki előtt énekelek.
2021. márc. 18. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó nagy problémád van. :D
2021. márc. 18. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Oooo majd kínodban még az utcán is énekelsz neki meg a kocsiba is mondókázol. Ne parázz előre ilyenen. Először fura amúgy de utána már felse veszed. Főleg ha majd mikor egyedül vagy es akkor is valami hülye gyerekjáték vagy épp a bogyó es baboca zenéjét fogod énekelni..
2021. márc. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!