Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen normális az ha 2...

27 hetesen normális az ha 2 hét alatt 3 kg ot híztam? Pedig nem eszek sokat. Azt mondják a családtagok hogy a gyerek nő.

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, ne aggódj! Ilyenkor szedik fel a kismamák a legtöbbet, mert a babó is most indul be. Már szépen kifejlődött, s most indul hízásnak. Egyél finomakat és vitamindúsakat! :))
2008. nov. 26. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Normális, én a 2 trimeszterben 7 kg-ot híztam! :(

Eddig össz 11 kg

Te?

31 hetes kismama

2008. nov. 26. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, ennyit nem nőtt a gyerek. De ne aggódj, csak arról van szó, hogy a hormonális változások miatt hízékonyabb lettél. Én 23 kg-ot szedtem fel anno, pedig semmivel nem ettem többet. Sőt! Az orvosom diétára fogott, és heti 1x almanapot kellett (volna) tartanom (egész nap csak almát ehettem) Kipróbáltam, de másnap megint többet mutatott a mérleg. Soha többet nem foglalkoztam ezzel. Híztam, amennyit híztam, a gyerek egészségesen született, és már alig van rajtam vmi plusz.

14 hetes fiúka anyukája

2008. nov. 26. 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Eddig kb 15 kg híztam :(
2008. nov. 26. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 25 hetesen híztam 15 kilót. Én diétán vagyok, hogy ezt a súlyt tartsam, nehogy toxémia alakuljon ki.

Én is ajánlom ezt neked. A hoxa.hu-ról kinyomtattam a tápanyagtáblázatot és a szénhidrát mennyiségre odafigyelve eszem mindig. Sokat eszem, de megválogatom, hogy mit.

2008. nov. 26. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!