27 hetesen normális az ha 2 hét alatt 3 kg ot híztam? Pedig nem eszek sokat. Azt mondják a családtagok hogy a gyerek nő.
Szia
Normális, én a 2 trimeszterben 7 kg-ot híztam! :(
Eddig össz 11 kg
Te?
31 hetes kismama
Hát, ennyit nem nőtt a gyerek. De ne aggódj, csak arról van szó, hogy a hormonális változások miatt hízékonyabb lettél. Én 23 kg-ot szedtem fel anno, pedig semmivel nem ettem többet. Sőt! Az orvosom diétára fogott, és heti 1x almanapot kellett (volna) tartanom (egész nap csak almát ehettem) Kipróbáltam, de másnap megint többet mutatott a mérleg. Soha többet nem foglalkoztam ezzel. Híztam, amennyit híztam, a gyerek egészségesen született, és már alig van rajtam vmi plusz.
14 hetes fiúka anyukája
Én 25 hetesen híztam 15 kilót. Én diétán vagyok, hogy ezt a súlyt tartsam, nehogy toxémia alakuljon ki.
Én is ajánlom ezt neked. A hoxa.hu-ról kinyomtattam a tápanyagtáblázatot és a szénhidrát mennyiségre odafigyelve eszem mindig. Sokat eszem, de megválogatom, hogy mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!