Énekelni családtagok előtt a gyerek miatt?
Egész kamaszkoromban nem mertem énekelni, még a párom előtt sem. Az utóbbi években felbátorodtam, előtte már szoktam dúdolgatni. Amúgy nagyon szeretek énekelni, és tiszta is vagyok, csak azt nem szeretem, ha mások hallják.
Ha megszületik a pici, nyilván fogunk neki énekelni, de a párom testvére például színésznek készül, gyönyörű hangja van, előtte nem szívesen énekelnék, meg úgy anyósomék előtt sem, pedig jóban vagyunk.
Nektek ez okozott valamilyen gátlást?
Én csomót enekelek, az uram szokott is ugratni, ha hamis, de még sose merült fel, hogy bárki mas előtt kelljen.
Àltalában ha vendég van, akkor nincs szükség eneklesre, mert nekik örül a gyerek, altatáshoz meg úgyis el kell vonulni, nyüzsiben nem alszanak el, akkoe megint nem hallja senki.
Játszón hintánál szoktam énekelni, ott nem érdekel, hogy hallja-e valaki.
Amúgy 4es voltam alsóban énekből, teljesen gátlasos vagyok e téren, de a gyerekekkel jól megy.
Ha nem laksz velük együtt, akkor ez nem lesz reális probléma.
Amúgy ha párod testvérével vagytok együtt (aki színésznek készül), akkor inkább kérd meg, hogy ő énekeljen a gyereknek. Biztos szívesen megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!