Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Enyhén fűszerezett töltött...

Enyhén fűszerezett töltött káposztából kaphat egy húsgombócot 10,5 hónapos babám?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem kaphat.én adtam az enyémnek karácsonykor és akkor 11 hós volt.
2010. aug. 19. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A töltött káposzta amúgy sem a könnyű ételek kategóriájába tartozik, ráadásul még a sót sem ajánlják 2 éves korig,nem hogy a paprikát, borsot, stb. Vagyis én egy egész húsgombócot nem adnék, de esetleg 1-2 falatot igen, hogy megkóstolja.

Viszont úgy veszem észre, hogy a nagy többség ezzel nem foglalkozna és adná. Csak a te döntésed szerintem.

2010. aug. 19. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyém már 7 hónaposan ette,és ízlett neki. Semmi baja nem lesz tőle.
2010. aug. 19. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ostobaság,hogy sótlan ételt ne adj a gyereknek 2 éves korig. A sóra szüksége van a szervezetnek,éppúgy,mint a cukorra és a fűszerekre is. Te sem ennél meg sótlan ételt. Ha nem kap ilyen ételt,akkor később semmilyen rendes ételt nem fog megenni. Add neki nyugodtan,nem lesz tőle semmi baja.

3 gyerek anyukája

2010. aug. 19. 10:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor adok neki egy kicsit. Egyébként csak kevés sót és hagymát tettem a gombócba, még borsot sem.

Köszi a válaszokat!

2010. aug. 19. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan add neki. Szerintem is gonoszság, hogy nem ehetnek sót a babák, enyémnek megsózom enyhén a bébikaját is, mert szerintem nem finom. Só nélkül hogyan jut hozzá pl. a jódhoz egy ilyen picuri emberke?
2010. aug. 19. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze nyugodtan adj neki.Amúgy a sóra is szüksége van a szervezetnek,csak mértékkel.
2010. aug. 19. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!