Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ebédet készíthetek...

Milyen ebédet készíthetek káposztából egy 11 hónapos gyerkőcnek, és hogyan?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy konyhatündér, kelkáposztát akartam venni, és fejes lett belőle.... :o)

Először kapna káposztát. Káposztás tésztára gondoltam, igaz még azt sem csináltam sosem, de neki durum pennetésztával turmixolnám össze egy kicsit. Milyen lenne?

Vagy egyéb ötlet? 13:30 körülre kész kéne lennem vele, mert akkor ebédel.

2010. nov. 3. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Paradicsomos káposztafőzeléket esetleg. De a káposztás tészta is jó ötlet.
2010. nov. 3. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Tegnap káposztás tésztát ebédelt a 11 hónapos kisfiam, nagyon ízlett neki. Ő is most evett először. Nem durum tésztából készült, mert evett már tojást. Én nem turmixoltam neki, mert egy ideje nem fogadja el a pépes kaját, pedig még csak 2 foga van. Minden megrág az ínyével. Ha a Te babád elfogadja a pépeset, természetesen turmixolhatod neki, attól még finom marad. :)
2010. nov. 3. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! A paradicsomos káposztafőzelék is jó, ez eszembe sem jutott... pont tegnap vettem paradicsomszószt, gondolom azt lehet beletenni.

A fiam eszi a darabosabbat, csak még a tésztát nem adtam neki egyben... Már 8 foga van, szépen rág, megpróbálom turmix nélkül.

2010. nov. 3. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!