Alpro vanilias szojadesszertet ehet egy 2 eves gyerek?
Figyelt kérdés
A szoja miatt kerdezem elnezest ha nagy hulyeseg
Nagymamanal evett hat utolag mar mindegy de amugy nagyon izlett neki es ha szabad akkor neha adnek neki ebed utan
2021. márc. 12. 15:01
1/12 anonim válasza:
Nem, szóját 6-7 éves kortól ajánlák!
A nagyinak meg mondanám, hogy legközelebb legyen szíves kérdezni. Már csak a cukor- és aromatartalma miatt is, olyan dolgok vannak benne, amit egy 2 évesnek nagyon nem kéne adni!
2/12 anonim válasza:
Nekem is félelmem ez,egyébként a karamellas meg a vanilias nagyon finom de csak én eszek néha, neki nem merem. Helyette a dm-be veszek vanilias es csokis zabpudingot. Hasonló és szereti.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ehet, de a rizs, zabpuding jobb, a szója rossz híre miatt.
4/12 anonim válasza:
Egyszer-egyszer nem lesz baja, de rendszeresen ne adj szojat neki!
5/12 anonim válasza:
2 éves semmiképp, bár szerintem felnőtteknek sem kellene.
6/12 anonim válasza:
Mi a francért nem lehet egy 2 évesnek normális kaját adni?
7/12 anonim válasza:
Mit értesz normális kaján utolsó????
8/12 anonim válasza:
Mi a gond a szójával? Ha virslit adsz neki abban is van, és még millió dologban kb.
9/12 anonim válasza:
Én pl. húsból készült virslit veszek.
10/12 anonim válasza:
A 90%-os hústartalmú virsliben is lesz szója, de általánosságban egy csomó mindenbe tesznek. Nem lesz tőle baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!