Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költöttél babára az...

Mennyit költöttél babára az első évben ha megvetted mindazt ami szukseges ?babaágytól kezdve -pelenkáig

Figyelt kérdés
Mennyibe kerűl a baba az első évben
2021. márc. 11. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Én tavaly előtt vettem egy prémium lakást abból, hogy nem lett gyerekem, soha nem akartam, irtózom a gondolatától is. Szóval ezt jó kis haszonnal eladtam. Boldog, gyerekmentes párkapcsolatban élek, imádjuk az életünket, semki nehézség, hisz jól is keresünk. 40es szerelmespár
2021. márc. 25. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Csak 20 év múlva is ilyen nagy boldogság legyen, mikor a régi barátokhoz mennek a gyerekek, unokák, rátok meg a kutya se rúgja rátok az ajtót.
2021. márc. 25. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó, már bocs, de most is vannak gyerekek (páromé) éa nem vágyunk rájuk. Sajnálom. Pont ez a lényeg, ne ne rúgdossák az ajtónkat, biztos pénzt akarnának, de mi úgyse adunk. Felfogod hogy valaki Tutira nem akar gyereket??? Öregen se???
2021. márc. 25. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves gyermektelenek!

Hihetetlenül örülünk a boldogságotoknak hogy nem lett gyereketek és csodás életetek van gyermekek nélkül is. Bárcsak a szövegértést is ilyen boldogan gyakoroltátok volna az iskolában. A gyengébbek kedvéért leírom, hogy a kérdés így szól: Mennyit költöttél babára az első évben ha megvetted mindazt ami szükseges?babaágytól kezdve -pelenkáig.

Amire a ti válaszotok vonatkozik, így szól: "Mire költötted azt a pénzt, amit a gyerekedre költöttél volna, ha lenne?"

2021. márc. 25. 14:04
 15/15 anonim válasza:
60%

200 ezer korul koltottunk korulbelul, nagyon max 250 ezer

Az elso evben par alkalommal kellett ruhat vennunk, mert meg varandossag alatt a nagyszulok, nagynenik annyit vasarolrak mindenfele meretbol. Babakocsi, kisagy, gyerekules, hordozokendo mind hasznalt volt, igazabol minden mas is a mellszivon es a par db cumisuvegen kivul ami vegszukseg eseten kellett amikor mutetre kellett mennem.

Ez teljesen egyeni, valakinek 10 millio sem eleg valaki kitudja hozni 5 ezerbol is.

Mi moshato pelenkat hasznalunk 2 hos kora ota ,(addig a lazogatok pelenkakeszlete boven kitartott)

Minazt a penzt akit elkoltottunk volna uj dolgokra inkabb aranyba fektettuk a gyerekeknek, hogy legyen elindulasi segitseguk az eletben felnottkent.

2021. márc. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!