Első babás anyukák, titeket is néztek már hülyének?
Legyen az a gyerekorvos, egy rokon vagy ismerős.
Egy pl: nagyon bukós a lányom, gyakorlatilag egésznap bukik, már nem győzök mosni rá, mindennap megy a gép. Az orvos válasza erre : "ez van, egy baba ezzel jár, hát büfiztesse anyuka". Mintha nem büfiztetném... Oké tudom hogy sok baba bukik de konkrétan egésznap?!
Másik pl: születése óta hasfájós, már a kórházban is ordított szegény, sehogy se nyugodott meg. Mikor mondom h már mindent megpróbáltam, megkapom az egyik rokontól hogy hát masszírozzam, itassak vele köményteát, ilyen nincs hogy ennyit sírjon egy pici baba, az övé egy nyugodt, mosolygós baba volt.
Magamtól nem szoktam panaszkodni de ha rákérdez valaki akkor elmondom mi a helyzet. Lehet ez a baj...Hazudni kéne hogy minden csudiszupi?!
Ismerősek ezek a szituációk még valakinek?
Szerintem mindenkinek van ilyen okos ismerőse vagy rokona. Nekem apósom. Már megtanultam elengedni a fülem mellett. 🤷
Amúgy az én fiam is nagyon bukós volt. A ház minden pontján textil pelus volt 😂😂 Kinőtte. A hasfájásban meg a hordozás és az idő volt ami segített. Csinálhattam én is bármit neki🤷
Hál Isten nem
De nem normális, hogy ennyit bukik!
Keress fel másik orvost, de komolyan.
Emiatt írtam csak.
Persze, alap.
Az én lányom is bukós volt, meg ordítós, letehetetlen, nehezen altatható, keveset és felszínesen alvó, nem indult be a mozgásfejlődése, nem fogadta el a hozzátáplálást, szóval egy csomó probléma. Nos, mindig mindenért én voltam a hibás, én csináltam szarul mindent, amit csak lehetett, még azt is, amit nem. Folyton ezt hallgattam családtagoktól, rokonoktól, védőnőtől stb. Gyilkos volt. Aztán - utánajárásomnak köszönhetően - kiderült, hogy többek között autista is. Azt hinné az ember, hogy így már visszavettek az arcukból. Hát nem. Jött az, hogy nem is az, csak én olvastam össze mindenfélét az interneten és ráhúz(at)tam a gyerekre meg ilyenek. Iszonyatos, hogy mit tud kapni az ember lánya, ha nincs szerencséje, és mérgező, (verbális-érzelmi) bántalmazó a környezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!