Akinek az első gyerekkel minden könnyű volt, hogy alakult a másodikkal?
Az első gyerekem álombaba. Szépen szopizott, sosem volt hasfájás, szájpenész, koszmó semmi extra. Jó alvó volt a kezdetektől fogva (már amennyire egy újszülött lehet jó alvó, de már 2 hetesen is aludt éjjel 4 órát egyhuzamban). Könnyen aludt a saját ágyában. Később könnyen ment a hozzátáplálás, jó evő lett. Nyitott, kedves, jólelkű gyerek lett. Könnyen szokott át a ciciről alvásról az önálló elalvásra és magától döntött így.
Gyorsan fejlődik, mindig előrébb tartott, mint a nagy könyv, sokszor jóval előrébb.
Egyszóval minden nagyon könnyű volt vele, egyelőre még mindig az.
Így elég hamar eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó, aki most a pocakban van. Pár hete viszont nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot, hogy most majd biztos jól megszívom, és nincs olyan szerencsém, hogy még egy ilyen könnyű babát dobjon a gép. Tuti, kemény éjszakázások jönnek és küzdelem.
Szóval ezért érdekelnének tapasztalatok, hogy mennyivel lett nehezebben kezelhető a második gyermeketek?
Hehe, mi is beetetős gyereket kaptunk elsőre. 3:)
A másodikkal se volt egészségügyi, vagy ellátási gond, csak iszonyatosan hisztis volt babakora óta.
Aztán jött a harmadik, aki meg mindig mindenben le volt maradva.
De persze lehet szerencséd. :)
Nekem fordítva van.
Az első többemberes 24/23' ölbebaba pokoli hasfájás, éretlen idegrendszer..
Második normál gyerek max tejfehérje allergia miatt hasfájás.
Harmadik álombaba. Az az igazi csendes eszik alszik. Hihetetlen hogy létezik gyerek hasfájás nélkül. 🤔😳
Első álomban,álomgyerek. Én is be voltam rezelve, hogy még egyszer biztos nem lesz mázlink. És...de lett, sőt, ha lehet még jobb baba.
Hiszem ,hogy nem csak szerencse kérdése, hanem a körúlményeknek és a szülők hozzáállásának is van ehhez köze.
Első baba egy csoda. Evett,aludt egész nap. 1 hònapos korátòl este 9- reggel 8-ig aludt. Könnyen ment a hozzátáplálás, mindent elfogadott amit adtam neki(most 6 éves) és a mai napig mindent megeszik ,egyáltalán nem válogatòs. Második baba most 6 hetes. Brutális hasfájòs, kivagyok idegileg,testileg mindenhogyan a fáradtságtòl. Sokszor sírok vele mert nem tudok rajta segíteni(mindent kipròbáltunk már amit csak lehet). Napközben csak a kezemben van el , ha leteszem sír....
Nem lesz harmadik, nem kockáztatokxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!