Mikor hagytad felügyelet nélkül az újszülött babádat?
Hát nekem az első gyereknél a hazaérkezésünk utan 2, a másik gyereknél a 4. nap ment 24 óraba/éjszakákba dolgozni az uram.
De a 2.babát covid járvany alatt szültem, ott nem volt látogatás és nem segítettek a csecsemősök, így az első zuhanyzásomat kb fél naposan kellett "átvészelnie".
Az ugye csak vicc h viszitek zuhanyozni stb....
Ne már!!!
Az első itthon töltött naptól.
(a kórházban volt több szobatárs is, így mindig volt ott valaki)
De egy alvó újszülöttet nem veszek ki az ágyból és cipelem magammal sz@rni, meg zuhanyozni.
Most ez komoly????
Nem felügyelet nélkul hagytam. A kiságyban légzésfigyelővel. Vagy ott kéne ülni mellette akkor is ha alszik?
Az én kislányom is az első naptól kezdve,külön szobában alszik a kiságyába, a szembe lévő szobába. Légzésfigyelőnk volt,Baby Control és TrueLife kamerás bébiőrünk! Soha nem vittem be magammal zuhanyozni,nem vittem magammal wcre sem...ha felkelt,beleraktam a kiságyba,és mentem elvégezni a nagy dolgomat
Akkor zuhanyoztam,amikor aludt...
Most 15 hónapos lesz,most sem viszem magammal😁😄csak az van hogy most ő követ engem mindenhova
Zuhanyzáskor bejön,játszik az üres öblitő dobozokkal,de ha wczek,akkor szépen a szobában elvan magában,és türelmesen megvárja mig wczek
Még életemben nem hallottam ilyet,hogy ott kell állni a baba mellett ha alszik
Mellette rengeteg dolgot el tud az ember intézni
Mig kicsi volt,mindenre volt időm
Mára egy egyszerű kaja elkészítése 2 órámba telik,mindenbe bevonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!