Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszaka rosszul alvó babátok...

Éjszaka rosszul alvó babátok mikor aludta át az éjszakát?

Figyelt kérdés
Nem tudom hol rontottam el de az én kislányom 18 hónapos és 6 hós kora óta velünk alszik. Nagyon rossz alvó lett ekkor azóta is sokszor 3-4 alkalommal kel van hogy órákat fent vagyok vele mire vissza alszik. Nem kioktatás kell hanem őszinte válaszok. Sok mindent kipróbáltam már .
2010. aug. 18. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a teljes kiköltözés vált be. Egy éve, hogy teljesen különalszunk és egy kezemen meg tudom számolni hágyszor kellett kelni hozzá.

Nekem fél és egy éves kora között volt olyan, hogy 15-16szor is kelt éjszaka. Ez igen sz@r volt. Ő is nyűgös volt egész nap, apa fáradtan indult dolgozni, én meg szintén hulla voltam.

Plusz átváltottunk teáról vízre a cumisüvegből, és mindjárt csökkent a kelések száma. De teljesen akkor szűnt meg mikor átköltöztünk a saját szobánkba :)

Sok sikert.

2010. aug. 18. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, most 2 éves a fiam. Ez lemaradt :)
2010. aug. 18. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az első 7 hónapban szinte minden éjszakát átaludt (örültünk is nagyon), de miután elkezdtük a hozzátáplálást és délután is kapott szilárd ételt, utána hónapokig egyet sem. Pár hete kezdett el javulni a dolog: bevezettük vacsorára a tejpépet, és (mivel csökkent a tejem, és már nem aludt el cicin) az esti szopi után beteszem a kiságyába, majd mesét olvasok neki. (Mondjuk, nálunk mindig is a kiságyában kezdte az estét, csak az első éjszakai felébredéskor vettük magunk közé szopizni.) Egyszerre megszokta, éjszaka már max csak egyszer ébred fel, és napközben is jobban alszik (pl ha jön az alvásidő, hozza a meséskönyvet és a kezembe nyomja.) 12&fél hós most. Nekünk ez jött be.
2010. aug. 18. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A nagyobb fiam nagyon rossz alvo volt, 2 eves kora elott ejszaka 10szer 15szor ebredt, 2 evesen mintha elvagtak volna, azota nem ebred fel ejszaka, ma mar 5 eves es minden rendben.
2010. aug. 19. 07:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. aug. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!