Valamelyik nap olvastam, hogy vki a légzésfigyelő fontosságáról írt. Nekünk nincs, mert engem lebeszéltek róla, hogy felesleges. A környezetünkben eddig senki nem tapasztalt rosszat, ha nem volt készüléke. Ha most nem veszek, akkor rossz anya vagyok?
Nálunk inkább a saját kényelmünk miatt nagyon hasznos, mert egyben van a bébiőrrel, így nyugodtan tudok menni bárhova a lakásban vagy a postáshoz stb., mert nem kell állandóan lesni meg ellenőrizgetni. Ráadásul nálunk külön szobában van a pici.
De már olyan anyukáról is hallottam, aki nem vett és nem tudott aludni, mert állandóan a pici légzését nézte.
De nem ezen múlik, hogy milyen anya vagy!
Szerintem nagyon hasznos.
Nem vagy rossz anya,azért ha nem veszel.
Mi is a saját megnyugtatásunkra vettük!1 éves a lányom,de még mindig használom,én és a párom így alszunk el nyugodtan,ha tudom,hogy bekapcsoltuk a picinél.
Mi is vettünk és használtuk egy éven át. Úgy tudom h a 4. és 11 hónap között a "legveszélyesebb" időszak. Mi is csak akkor voltunk nyugodtak, ha be volt kapcsolva! És tényleg nem ezen a 20 E Ft-on múlik, de ha neadjisten baj van, akkor örökre hibáztatná magát az ember. Sajnos az ismerősi körünkben volt olyan eset, ahol EZ mentette meg a kisfiú életét!
De nem tartok senkit rossz anyának, ha nem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!