Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól (hány hónapos korától...

Mikortól (hány hónapos korától) kezdted élvezni az anyaságot? Mikortól lett picit könnyebb, lazább, élvezetesebb?

Figyelt kérdés
Mindig van valami, hasfajas, fogzas, dackorszak stb. Tudom. De mégis. Mikor?
2021. márc. 7. 21:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Hiába volt az eleje marha nehéz, azt élveztem a legjobban és az volt a legkönnyebb! Ahogy telnek az évek egyre nehezebb és egyre rosszabb az egész
2021. márc. 8. 07:36
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
6 hetes korától, amikor elkezdett mosolyogni. Addig egy kínlódás volt. Onnantól meg minden sokkal könnyebb, élvezetesebb, a nehézségek is.
2021. márc. 8. 08:13
 13/19 anonim ***** válasza:
23%

Attól, hogy vami több energiát igényel, netán jár lemondásokkal, attól még élvezhető, sőt!

A lusta, rugalmatlan emberek élvezik csak azt, ha semmi változás nincs sz életükben.

A lemondás se jó szó, hiszen mivel valamire vágytam, azzal együtt a más élet körülményekre is. Az, hogy most jelenleg egyedül wczni se tudok 🤣 hát istenem, nem borulok ki tőle. Felkelek százszor ejjel? Igen. De azért mert fájdalmai vannak és tőlem tud megnyugodni.

Nézőpont kérdése :)

2021. márc. 8. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
13# te vagy a földre szállt tökéletesség, pacsi! 😏
2021. márc. 8. 11:23
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Előbújtak a bezzeg- és szuperanyuk,akiknek tökéletes a gyerekük,minden csillámos,rózsaszín...

Én felvállalom,hogy rohadt nehéz az anyaság,de persze szeretem a gyerwkem,de van hogy elszakad az k... cérna,mikir már ezredszer mondasz el valamit,és rohadt szelektív hallással rendelkezik, mikor éjjel 15x ébred,mert délután 2,5 órát tudott aludni,mikor mindenhol kaja van,még ott is,ahol a gyerek nem is volt,mikot 4x porszívózol utána,de már törli is a banánt mindenhova...

De hát ez az anyadág,ezt vállaltuk,minden rosszal és jóval együtt,hisz ezeket egy cuki mosolyért egy picike pusziért nár el is felejtsük...

2021. márc. 8. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
És előbújtak a "ki meri mondani, amiről senki sem beszél" anyuk is, akik csak napi egy üveg borral képesek elviselni a gyerekeiket, és akik nem hiszik el, hogy másnak nem akkora teher a gyerek, mint nekik, mert azt hiszik, hogy titokban mindenki pontosan ugyan olyan, mint ők, csak ők egyedül őszinték...
2021. márc. 9. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Jelentkezem, én a kimerem mondani, de nem iszom kategóriába tartozom 😂
2021. márc. 9. 00:22
 18/19 A kérdező kommentje:

10 es. Dettó, ugyan így vagyok én is most. Az elején járunk, de voltak napok amiket utáltam. Nem, nem a gyerekem

És ugyanezt mondtam, itt nem lesz kistesó, én mégegyszer nem csinalom végig. Sajnálom, nem vagyok szuperanyu.

Ja, és nem egy üveg borral tudom elviselni a gyerekem, de nekem igenis nehéz volt.

Nem vagyunk egyformák.

2021. márc. 9. 07:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszoló vagyok. Én is ugyanezt érzem, most, hogy látom milyen egy 8 évessel és milyen volt egy pici babával, tipegővel, hát nem kérdés melyik időszak a könnyebb. Én sem szeretnék második gyermeket, sokan mondták, hogy majd meggondolom magam, nem lett igazuk.
2021. márc. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!