Mikortól (hány hónapos korától) kezdted élvezni az anyaságot? Mikortól lett picit könnyebb, lazább, élvezetesebb?
Attól, hogy vami több energiát igényel, netán jár lemondásokkal, attól még élvezhető, sőt!
A lusta, rugalmatlan emberek élvezik csak azt, ha semmi változás nincs sz életükben.
A lemondás se jó szó, hiszen mivel valamire vágytam, azzal együtt a más élet körülményekre is. Az, hogy most jelenleg egyedül wczni se tudok 🤣 hát istenem, nem borulok ki tőle. Felkelek százszor ejjel? Igen. De azért mert fájdalmai vannak és tőlem tud megnyugodni.
Nézőpont kérdése :)
Előbújtak a bezzeg- és szuperanyuk,akiknek tökéletes a gyerekük,minden csillámos,rózsaszín...
Én felvállalom,hogy rohadt nehéz az anyaság,de persze szeretem a gyerwkem,de van hogy elszakad az k... cérna,mikir már ezredszer mondasz el valamit,és rohadt szelektív hallással rendelkezik, mikor éjjel 15x ébred,mert délután 2,5 órát tudott aludni,mikor mindenhol kaja van,még ott is,ahol a gyerek nem is volt,mikot 4x porszívózol utána,de már törli is a banánt mindenhova...
De hát ez az anyadág,ezt vállaltuk,minden rosszal és jóval együtt,hisz ezeket egy cuki mosolyért egy picike pusziért nár el is felejtsük...
10 es. Dettó, ugyan így vagyok én is most. Az elején járunk, de voltak napok amiket utáltam. Nem, nem a gyerekem
És ugyanezt mondtam, itt nem lesz kistesó, én mégegyszer nem csinalom végig. Sajnálom, nem vagyok szuperanyu.
Ja, és nem egy üveg borral tudom elviselni a gyerekem, de nekem igenis nehéz volt.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!