Milyen játékot vegyek, ami tényleg hasznos és élvezetes 4 hónapos kisfiamnak?
Szia!
Az en fiam is 4 honapos. Nekunk nagyon bejott a jatszoszonyeg, imadja hogy pufolheti a lecsungo csorgo-csattogo jatekokat. :) Meg minden ami csorog, zorog, hangot ad ki. Az abszolult kedvenc es Fisherprice ragoka, mi cipog, es mindenfele ize log le rola,amit jol a szajaba tomkodhet. :)
Ekkora babának még sokminden nem kell, hisz épp elkezd fogni.
Olyat vegyél, aminek nagyon vékony fogója van, mert csak azt tudja átfogni. Vannak Disney-s pici csörgők, egy ív a fogója és egy pici csörgő része van. Nekünk ez volt az első , amit meg tudott fogni.
A másik jó dolog, a puha textillabda , vagy textilkocka. Erről nem gondoltam volna, de szépen meg tudja fogni.
A lényeg, hogy jó színes legyen, és könnyű megfogni.
Pl:
4 hós a kislányom, a következőket szereti:
játszószőnyeg (abszolút kedvenc)
kis kék elefánt, zörög a füle, sípol a segge (Tolo márkájú)
készségfejlesztő kukac (sípol, zörög, tükör van rajta, meg forgatható műanyag részek, talán Baby Bruin)
csörgős rágóka
egyéb csörgők
plüss kutyus
és természetesen a rongyi nem maradhat ki.
Legjobban a csörgős, zörgős, mozgós dolgok kötik le. Minél színesebb, annál jobb!
Tolo játékokat amúgy én a bababoltban vettem helyben, de utólag már bánom, uis a Baby outletben sokkal olcsóbb!
Az én 4,5 hós kisfiam is imádja a játszószönyeget.
+ még a baby mobiltelefonját szereti nagyon. Sokféle hangot játszik, szép színes és még villog is. Valamiféle csodaként tekint rá, mert ahogy meglátja kikerekednek a szemei, csapkod, hogy minél előbb megkaparinthassa és egyfolytában "beszél" neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!