Havonta mennyit költötök játékra?
Sajnos mi a rokonoktól nem nagyon kapunk használt játékokat, illetve újakat is csak szülinapkor, névnapkor, karácsonykor. Tudom, hogy általában mindenhol ez van, s a játékvásárlásra szánt összeg igencsak pénztárcafüggő, de valamekkora összeget minden hónapban szeretnék erre félretenni, máshonnan kispórolni, s kíváncsi vagyok, másoknál mi az erre szánt keret.
Elnézést a kérdésért, s előre is köszönöm, ha válaszoltok!
20 hónapos, még egyke kisfiú anyukája
eddig összesen a 8 hónap alatt költöttem 15ezret.Vettünk nyújtózkodót, de az alá is én varrtam a szőnyeget(tudjátok a játszószőnyegre gondolok), az volt 3, aztán kapott még azt a zenélő forgót, az volt 2000, pancsijátékot arra a vizimalomszerűre gondolok, az volt 1500,aztán formabedobót vettem most 3500ért, utazáshoz vettem még egyet lelógnak ilyen forgók róla, az volt 1000, meg dobokat az volt 2000...kb 15 volt így együtt:)
használtan vettem a legtöbbet, van nálunk egy jó turi, ott 500ért meg lehet venni pl a mesekönyvet, a textilt, amit máshol 5000ért:)
A többit meg én varrtam neki:)
Köszi a Tescos ötletet! Szétnézek.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Míg kicsi volt (kb. 10 hónapos kora előtt), mi sem vásároltunk havonta játékokat. Amit kaptunk az első babalátogatásokkor bőven elég volt. Most hogy azonban már nagyobb, "muszáj" néha venni ezt-azt. Ha nem is havi rendszerességgel (azóta aludtam rá egyet, bár az erre szánt "keretet" félre lehet tenni, mert akkor karácsonykor könnyebb lesz megvenni a nagyobb dolgokat), de időnként "muszáj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!