Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megkaphatja igy az oltasokat?

Megkaphatja igy az oltasokat?

Figyelt kérdés
En elegge meg vagyok fazva, szerdan kapna a harom honapos lanyom rota, nimenrix es bexero oltasokat. Rajta meg nem latszodik a megfazas, csak tusszog meg neha krahacsol es szorcsog. En ugy emlekszem, hogy igy nem kaphatja meg, a doktornovel csak delutan tudok beszelni.

2021. márc. 1. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2021. márc. 1. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Van, ahol csak láz miatt nem adnak, de mondjuk én alapból nem vinném oltásra betegen, meg nálunk ki is van írva, hogy csak egészséges gyerek mehet a tanácsadásra.
2021. márc. 1. 13:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk csak akkor nem adjak be, ha lázas. Egyébként nalunk a bexsero eléggé problémás oltás volt. A többit minden nélkül megúsztuk eddig szerencsére.
2021. márc. 1. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért világjárvány idején más a helyzet, mint előtte.
2021. márc. 1. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Az en fiam 13 hónapos 12 honaposan kapott bexsero ismetlot most meg az egy éves és a baranyhimlot együtt 25-en, nem évszázados infót írtam.
2021. márc. 1. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elég szomorú, hogy nálatok bármilyen tünettel beadnak most oltásokat.
2021. márc. 1. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Ez még megfázásnak is gyenge, a lányom egy hűvösebb, szárazabb éjszaka után is szörcsög meg tüsszög. A láz az egyértelmű kontraindikáció. Viszont te látod, ha nagyon gyanús, akkor szólj oda telefonon a rendelőbe, mert ha paragép a doki és felmerül a covid gyanúja, akkor oda sem mehettek.
2021. márc. 1. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, az alapján már bizony rajta is kijöttek a tünetek.
2021. márc. 1. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Itt többen is említik az aktuális helyzetet (koronavírus). Ennek semmi köze az oltásokhoz. Előtte is pont arra szolgált az egészséges rendelés, hogy ne vigyenek oda oltásra taknyos gyerekeket (na bumm, halasztódik az oltás egy héttel; ez nyilván belefér, különben nem lett volna régen sem ez a gyakorlat), hogy az egészségeseket megfertőzzék. És igenis, ha csak láz lenne az ellenjavallat, akkor lázat mérnének, nem nézegetnének garatot és hallgatnának tüdőt.
2021. márc. 1. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem ezt a hozzáállást, hogy jaj csak kicsit taknyos, de beadjuk. A kutyámat nem oltatnám be, ha nem teljesen egészséges, nem a gyerekem. Ja és ha a beteg gyerekem beoltásához ragaszkodni az orvos ott is hagynám és keresnék másikat.
2021. márc. 1. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!