Másnak is egy tortúra a készülődés?
2-vel még királyabb 👍
Komolyra fordítva. Felöltöztetem a kicsit és leteszem az udvarra babakocsiba. A nagynak segítek felöltözni és ő elindul lefelé, vègül felöltözök én is. Jót tesz ha nem görcsölsz rá, mert a feszkót rögtön átveszik a gyerekek.
Az én gyerekeim sem szerették a babakocsit. Hurciztam őket, az viszont nagyon bevált. Egészen addig így ment, amíg nem tanultak meg ülni. Akkor vettük elő újra a babakocsit. Úgy már jót nézelődtek.
Ne aggódj, nem csinálsz semmit rosszul. A babáknak vannak ilyen becsípődéseik.
Nem lehet, hogy melege lesz ahogy oltozteted bent?
En kinyitom az ablakot amikor elkezdem. A nagy hidegejben volt macerasabb, most is van, hogy hiszti van, de nyugodt és türelmes maradok, látszólag 😁 ha közönség van, műsor is van.
A károgóknak nem kell mindig hinni, komolyabb licit megy kinek rosszabb. Nalunk javult, 15 hónapos már, ő hozza a cipőt, kabatot, tartja a lábát, kezét, lefelé ő veszi a sapkát, sálat, cipzart lehuzza, tepozarat is. Szóval szerintem könnyebb lesz idovel:)
Amugyis jön a nyár, nem kell már sokáig réteges, több ruha
Nem szűk rá a holmi amit ráadsz?
A fiam akkor ordított, mikor már kisebb volt rá az overál. Nagyobbra váltottam, és semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!