Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is egy tortúra a...

Másnak is egy tortúra a készülődés?

Figyelt kérdés
Utálok már menni bárhová mert már a készülődésben is teljesen leizzadok... A gyerek végig üvölti az öltözködést, utálja a sapkát, a meleg öltözetet. Amint "rájön" hogy készülődünk elkezd ordítani. Kapkodok össze-vissza hogy magamat is rendbe szedjem. Mivel alig alszik nappal még csak időzíteni sem tudok, hogy majd az alvásidejében elkészülök (van amikor sikerül). Ma egész jó idő van, de így sem tudtunk sokat kint lenni, ordít a babakocsiban. 3 hónapos. Nem éhes, tiszta a pelenka is. Cumit kiköpi az se segít. Mondják lesz ez még rosszabb is. Ennél?!
2021. febr. 26. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Hordozókendő. Télen az öltözés annyi, hogy 1. Felkötöm, 2. Sapka neki, 3. Kabát rám, 4. Cipő rám, és go. Nincs 5 perc.
2021. febr. 26. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

2-vel még királyabb 👍

Komolyra fordítva. Felöltöztetem a kicsit és leteszem az udvarra babakocsiba. A nagynak segítek felöltözni és ő elindul lefelé, vègül felöltözök én is. Jót tesz ha nem görcsölsz rá, mert a feszkót rögtön átveszik a gyerekek.

2021. febr. 26. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekeim sem szerették a babakocsit. Hurciztam őket, az viszont nagyon bevált. Egészen addig így ment, amíg nem tanultak meg ülni. Akkor vettük elő újra a babakocsit. Úgy már jót nézelődtek.

Ne aggódj, nem csinálsz semmit rosszul. A babáknak vannak ilyen becsípődéseik.

2021. febr. 26. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy melege lesz ahogy oltozteted bent?

En kinyitom az ablakot amikor elkezdem. A nagy hidegejben volt macerasabb, most is van, hogy hiszti van, de nyugodt és türelmes maradok, látszólag 😁 ha közönség van, műsor is van.

A károgóknak nem kell mindig hinni, komolyabb licit megy kinek rosszabb. Nalunk javult, 15 hónapos már, ő hozza a cipőt, kabatot, tartja a lábát, kezét, lefelé ő veszi a sapkát, sálat, cipzart lehuzza, tepozarat is. Szóval szerintem könnyebb lesz idovel:)

Amugyis jön a nyár, nem kell már sokáig réteges, több ruha

2021. febr. 26. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Később még rosszabb lesz... Amúgy ha nem szereti a babakocsit, lehet vmi hordozó eszköz kellene. De az is lehet, hogy fázik vagy túl van öltöztetve. Vagy próbálj vmi játékot akasztani a kocsira, ahol látja, hátha tetszik neki.
2021. febr. 26. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Sokkal rosszabb kesz később, még nem is tud tiltakozni. Akassz fel neki játékokat, szerintem is vagy fázik vagy melege van.
2021. febr. 26. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem szűk rá a holmi amit ráadsz?

A fiam akkor ordított, mikor már kisebb volt rá az overál. Nagyobbra váltottam, és semmi baja nem volt.

2021. febr. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!