3 kisgyerekkel nagyon nehéz? Aki egymás után vállalt babákat kis korkülönbséggel, hogyan oldotta meg?
szerintem még várjatok vele egy kicsit.
Persze ha te is akarod meg ha az anyagi körülményetek megengedi akkor vállalhattok még egy gyereket de most még elég lesz az újonnan érkezővel foglalkozni szerintem de ezt csak ti tudhassátok..
szerintem még várjatok vele egy kicsit.
Persze ha te is akarod meg ha az anyagi körülményetek megengedi akkor vállalhattok még egy gyereket de most még elég lesz az újonnan érkezővel foglalkozni szerintem de ezt csak ti tudhassátok.
én 4 voltam, húgom 16 hónappal fiatalabb, ekkor született a másik húgom...anyum azt mondta nagyon örül, hogy így alakult, ha kéne megint így csinálná...ráadásul 2 évre rá az öcsém is megszületett.
Ő is azt mondta, hogy nehéz volt az elején, neki sem volt segítsége, apa sokat dolgozott, de mégis bevállalná még egyszer.Ja és mikor 14 lettem megszületett a másik öcsém:)
nagyon jó a nagy család, és jó ha kicsi a korkülönbség, de persze nektek kell tudni:)
annyira nem nehéz ám :)
Nálunk jelenleg ez az állás:
4,5 éves lány
3 lesz, lány
11 hós lesz, fiú
majdnem hogy csak magamra számíthatok.
én inkább azt emelném ki, hogy a terhesség a nehezebb. Már a másodiknál sem olyan álomszerű volt, mert nem értem rá magammal foglalkozni az első gyerek miatt. Pláne a 3.-nál, mikor 2 pici után futsz, pakolsz, takarítasz, stb. És még jársz orvoshoz, mondjuk én 7 hós terhesen diplomáztam, nekem még ez is nehezítés volt.
Be kell osztani az időt. Igazából semmivel nem lennék elmaradva, úgy értem, nem hátráltatnak a gyerekek, ha nem lennék fáradt.
Ha szeretnétek, vágjatok bele bátran, neked még akad is segítséged.
A 3. gyerekem hozzászokott a többiek napirendjéhet, ha meg épp nem akar ebéd után aludni, akkor is csak vele vagyok, nem a 2 lánnyal, vagy mindhármukkal. Vagyis 1 gyerek kevesebb, mint 2 v. 3. Mindegy, értitek.
Olyan édesek, mikor játszanak együtt, olyan jó nézni. Persze sok veszekedés is van a 2 lány közt. Nem tudom, máshogy alakult volna-e, ha különböző neműek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!