Váradi Péter vagy Váradi Márton? Melyik név tetszik? 27HKM
A Váradi Márton fiatalosabb hangzású. A Váradi Péterről egy egyetemi tanár bácsi jut az eszembe.
De ettől függetlenül mind a két név tetszik.
Nem adnek dupla nevet mert ugyis csak az egyiket hasznalja majd. Ellenben szar lesz minden iratra mind a hamrat leirni.
(Nekem is dupla van a masodikat soha nem hasznaltam masok se)
Amugy talan a vezeteknevhez a Peter jobb. Bar nekem a Marton tetszik jobban. 🙂
Márton ☺️
De nem hangzana rosszul a Váradi Márton Péter.
Vagy esetleg Áron? Váradi áron Péter?
A Váradi Péter jobban hangzik. Ha nem lenne megadva a vezetéknév, csak a két keresztnév, akkor a Mártonra voksolnék.
Szerintem egyébként mindkettő jól hangzik, gyereknek és felnőttnek egyaránt.
Legyen köztes megoldás:) :Legyen Párton, vagy Méter. :):)
Egyébként nem tudom, ez nagyon jó kérdés. Nekem a Márton igazából jobban tetszik, de amúgy nem feltétlenül becézném Marcinak. Lehet,hogy inkább Toni lenne, vagy simán Márton. Marciból sok van, meg a Marci becézés nem is olyan szép; a Márton név az meg olyan tiszteletet parancsoló, elegáns a Marcihoz képest.
Vagy akkor pl esetleg Mátyás, vagy Patrik? :):):)
Amúgy szal Péter sem rossz név;bár nekem kicsit snassz; de teljesen okés név; a Márton meg igazából sorolható a kedvenceim közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!