Melyik Z-betűs név tetszik nektek?
Melyiket adnátok vagy adtátok a gyereknek?
Ismertek z-betűvel kezdődő keresztnevűeket?
Szerintetek gyakoriak vagy nem gyakoriak a z-betűs nevek?
Nekem titokban a Zakariás tökre tetszik, de lehet sosem merném adni, mert túl furának tartják a normális népek. :D
Zoltán fúj, mert volt egy ilyen nevű kretén exem, Zoé, Zalán túl gyakori, Zille szép, Zorka, Zóra, Zara nekem olyan semmilyen, a Zenóbia meg a Zebulon már nekem is sok.
Attól függ. A Zoé például most elég gyakori lánynév, ezért nem adnám, viszont a Zita tetszik szerintem gyerekként és felnőttként is jó. Ami lányból még tetszik a Zóra (igen, így hosszú ó-val, lehet, hogy én vagyok az országban az egyetlen akinek csak így tetszik:D), ezt adnám is akár, de a Zorából is egyre több van, a 4 betűs modern nevek most nagyon mennek.
Fiúból a Zente vált gyakoribbá mostanság, nekem tetszik ez a név, de van más kedvenc, ezért nem adnám. A Zádor is egy jó név, ritka, de egyértelmű.
Összességében, annyira nem gyakoriak a Z-betűs nevek, de ez generációfüggő is. Például mostani 40-50-esek között tuti rengeteg Zoltánt találsz, míg manapság a Zoé megy nagyon. Közepesen gyakoriak szerintem
Nekem a Ziva tetszik, ismerek egy ilyen nevű kislányt, adnám is.
Szerintem nem gyakoriak a Z-s nevek, legalábbis felénk
fiú nevek közül: Zaránd, Zeusz, Zétény, Zádor, Zente
lány nevek közül: Zea, Zenta , Zinaida, Telina
:D
Fiú vagy lány?
Fiúból: Zoltán
Lányból egyik sem tetszik, a Zita elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!