Mivel kenjem be a fenekét ?

Gyakran hagyd levegőzni a popsiját. Ne használj nedves törlőkendőt, helyette mosd le csap alatt/vizezett kendőt használj. Esetleg próbáld ki a mosható pelenkát, azt is gyakran cseréld.
Ezek segíthetnek talán.

A nedves törlőkendő leállítása nagyon fontos. Ami alapból nem csípi ki, az is ront ha már kicsípődött. Később visszaállíthatod.
A Dora natura oldalán olvastam ezt a kombót: betadinos áttörlés, majd vékony canesten majd popsikrém, ők a sahátjukat javasolják, jó is.
Nekünk bejött mindig pár nap következetesség után.

Esetleg nincs a gyerekednek szájpenésze?
Az én fiamnak az volt, ami aztán végigment a bélrendszerén és kimarta a popsiját. Az ötödik (!) orvos mondta a szájpenészt, ami megfelelő gyógyszerrel 2 nap alatt el is múlt!

Nekünk a veleda krém vált be. Vagy weleda? Ha rá keresel megtalalod úgyis.
Meg az hogy nem használtam popsi torlot csak vizes textil pelust, és sok szellőztetés, pelenka nélkül amennyit csak lehet
Nem volt megfelelo a tapszer amit kapott es hasmenese volt .
Pelust az elejetol liberot hasznalunk , szelloztetem sokat a popsijat es mar ejszaka is ebresztot allitok hogy pelust csereljek :(
Köszönöm , kipróbálok mindent sorban , csak javulást hoz már valami . Ha nem , akkor bőrgyógyaszhoz viszem.
Nincs szájpenésze .
Viszont a fogai fehérlenek alul , tudom , hogy még honapok is eltelhetnek a kibujasig , de talan ez is kozrejatszhat benne ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!