Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit lehet adni az Espumisa...

Mennyit lehet adni az Espumisan cseppekből a babának? 25 csepp napi, vagy etetéseként?

Figyelt kérdés

A betegtájékoztatón azt írja 25 cseppet kell adni. De ez most naponta értendő, vagy minden szopi előtt vagy után? Egy másik oldalon olvastam, hogy a 25 cseppet el kell osztani az etetések között, de itt meg valahol azt írják, hogy ahányszor eszik,annyiszor 25 csepp.

Kérlek segítsetek!

Nagyon szépen köszönöm!

2 hetes kislány anyukája

2010. aug. 17. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:

25 cseppet el kell osztani.én úgy csináltam hogy reggel,délbe,este adtam neki 8-9 cseppet.

nekünk így bevált.

18 hós nagylány anyukája

2010. aug. 17. 11:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
2010. aug. 17. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, én úgy értem, hogy minden alkalommal 25 csepp. Én is soknak találtam, ezért én 15-20 cseppet adtam alkalmanként. Nekünk bevált. Most már 11 hós, 3 hós koráig kellett.
2010. aug. 17. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezért tettem fel a kérdést, mert szerintem sem egyértelmű, hogy mennyit kell adni. A 25 csepp nekem is soknak tűnik etetésenként.

Köszönöm, hogy írtál!

Szép napot Nektek!

2010. aug. 17. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez áll a betegtájékoztatóban:

Csecsemőkor:

Kávéskanállal 1 ml (25 cseppnek megfelelő) Espumisan 40 mg/ml belsőleges emulziót tegyen MINDEN ETETÉSKOR a cumisüvegbe, vagy minden szoptatás előtt vagy után adja be a csecsemőnek.

Szerintem ez egyértelmű.

2010. aug. 17. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden etetéskor 25 csepp, max. 5* naponta. Én mindig adtam neki evés előtt, bár nekünk sajnos nem sokat ért.
2010. aug. 17. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyermekorvosunk javaslata ennyi idős korunkban az volt, napi 3x 8-10 csepp.
2010. aug. 17. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom, olvastam a betegtájékoztatót, csak soknak tűnik a 25 csepp, 3 óránkénti szoptatásnál.

Köszönöm szépen Nektek is, hogy írtatok!

2010. aug. 17. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!