Mennyit lehet adni az Espumisan cseppekből a babának? 25 csepp napi, vagy etetéseként?
A betegtájékoztatón azt írja 25 cseppet kell adni. De ez most naponta értendő, vagy minden szopi előtt vagy után? Egy másik oldalon olvastam, hogy a 25 cseppet el kell osztani az etetések között, de itt meg valahol azt írják, hogy ahányszor eszik,annyiszor 25 csepp.
Kérlek segítsetek!
Nagyon szépen köszönöm!
2 hetes kislány anyukája
25 cseppet el kell osztani.én úgy csináltam hogy reggel,délbe,este adtam neki 8-9 cseppet.
nekünk így bevált.
18 hós nagylány anyukája
Igen, ezért tettem fel a kérdést, mert szerintem sem egyértelmű, hogy mennyit kell adni. A 25 csepp nekem is soknak tűnik etetésenként.
Köszönöm, hogy írtál!
Szép napot Nektek!
Ez áll a betegtájékoztatóban:
Csecsemőkor:
Kávéskanállal 1 ml (25 cseppnek megfelelő) Espumisan 40 mg/ml belsőleges emulziót tegyen MINDEN ETETÉSKOR a cumisüvegbe, vagy minden szoptatás előtt vagy után adja be a csecsemőnek.
Szerintem ez egyértelmű.
Tudom, tudom, olvastam a betegtájékoztatót, csak soknak tűnik a 25 csepp, 3 óránkénti szoptatásnál.
Köszönöm szépen Nektek is, hogy írtatok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!