Mi a velemenyetek errol most, hogy covid van?
Azt mondjak, akinek nincsen halaszthatatlan dolga, kerulje a tomeget. Egy babanak mi halaszthatatlan dolga van egy boltban jelenleg?
Az nem burok, h egy 6 honapost nem viszel most ide-oda.
Te úgy csinálod, hogy nem viszed magaddal a boltba, én úgy hogy viszem. Ennyi. Én a korai szocializációban hiszek és abban, hogy ennek része az is hogy hetente egyszer bemegyek vele a boltba. Te abban, hogy ez nem lényeges. Ennyi. Én leírtam, hogy én hogy csinálom/tam. Neked nem kell követned. De illik elfogadni, hogy más így csinálja, és ha megkérdezik - jelen esetben maga ez a kérdés - akkor elmondom. A kérdező meg saját belátása szerint dönt.
Csatos hordozóhoz: Érdemes úgy beletenni a babát (én hátra teszem már 6-7 hónapos kora óta), hogy lazán van az egész és nem egyszerre, gyorsan behúzni, hanem szép fokozatosan, mindig csak kicsit.
Kislányom 14 hónapos, heti egyszer vagy kétszer elmegyek vele a boltba, akár nagyobb bevásárlásra is
Igyekszem nem hétvégén menni
Hétköznap nincs nagy tömeg,a férjem rengeteget dolgozik, meg kell oldanom a vásárlást, és covid ide vagy oda,kénytelen vagyok magammal vinni,segítségem nincs
Ha jönnek hozzánk a nagyszülők, nagyon fél a kislányom, belém bujik szó szerint, hiába viszem magammal ide oda, alapjáraton tart az emberektől, nem barátságozós tipus
Ez nem attól függ,hogy viszed vagy sem magaddal
Én hiába viszem, ha meglátja a postást,és az udvaron vagyunk, szalad hozzám
Ablakokat fogunk idén cserélni,jöttek felmérni,hogy milyen ablakokat gyártsanak le,meglátta a 2 pasit,egyből elkezdett sírni
Keresztfiam 3 és fél éves,születésétől mostanáig vagy 4-5 alkalommal ment az anyukájával vásárolni..hamar beszokott az oviba, barátságos, nem tart az emberektől, integet, puszit dob, hangosan köszön mindenkinek
Ez gyermek függő,én hiába akarom,hogy barátkozzon, nyitottabb legyen...de ő ilyen,elfogadtam,majd változik
Amugy nagyon nyugodt volt baba korában is,nagyon jó kislány,szófogadó,éjszakát átalussza,szépen eszik, fogzást jól viseli, panaszom nem lehet rá,csak ennyi "hibája" legyen! Ő a legfontosabb❤
Semmi köze ennek az egésznek a vírustagadáshoz. Nem állt meg az élet...
Vírus nélkül és vírussal is viszem magammal a boltba, és atjonnek a kisbabás barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!