6 honapos babammal jarok setalni babakocsival, de covid ideje alatt ennyi a max kimozdulasunk. Autoval megyunk neha ide-oda de csak kajaert beugrani valahova vagy ilyesmi ilyenkor beviszem magammal az autos hordozoval hogy lasson embereket. Boltba nem kell bemennem vele, mert mindent megtudok rendelni interneten es kenyelmesebb is. Rokonokkal neha talalkozik, illetve anyukamat elfogadja ot latja a legtobbszor. Mas is van igy? Felek hogy nem fog rendesen szocializalodni. Illetve akinek mar van nagyobb gyereke: alapesetben ha nincs covid hany honapos kortol lehet/erdemes kozossegbe jarni? Ami nem nekem szol, hanem neki.
Én is így voltam a babámmal. Rokonokkal találkoztunk csak. Kb 10 hónapos korára untam meg. Mostmár ismerős gyerekekkel játszanak kb heti egyszer.
2021. febr. 17. 15:03
2/31 anonim válasza:
Az a fontosabb 6 honaposan, h lasson embereket? Minthogy elkeruld a betegseget? Amugy ti is emberek vagytok, lat titeket. Fel se fogja az idegeneket az utcan se.
2021. febr. 17. 15:05
3/31 anonim válasza:
5 hónapos a kislányom, boltba én sem viszem, de nagyszülők jönnek, mi is megyünk, barátokkal is találkozunk. Nyitott, barátságos baba így is és egyelőre nincs is szükség többre. Nekem van nagyobb gyerekem, őt sem vittük több helyre ilyen idősen, annyi talán, hogy őt bevittük boltba.
2021. febr. 17. 15:07
4/31 anonim válasza:
Én 6 hetesen már jártam vele közösségbe (covid előtt). Már akkor hasznosnak láttam, mert mikor az első oltást kapta, ő volt az egyetlen gyerek aki nem sírt a többi gyerek és a zaj miatt. Azokkal az anyukákkal akikkel akkor sikerült összebarátkozni, most is összejárunk. Nincs semmk gondja a fiamnak ha emberek között vagyunk. Nyitott, barátkozós. Hogy amiatt e mert kezdettől szokta a közössége, nem tudom
2021. febr. 17. 15:10
5/31 anonim válasza:
6 hónaposan nem fogja fel a külvilágot szerinted, kedves válaszoló?
6 hónaposan már lepegetett a fism és hs hallotta az ajtót indult mrgnezni ki jött hozzánk. Mosolygott mindenkire aki kedvesen szólt hozzá. Vittük mindenhova 1 hónapos kora óta. Baromira szamit.
Kedves Kérdező, vidd nyugodtan neha boltba, mindenkin maszk van, elvileg ez véd 😉 közel bem mentek sebnkihez..
Mi ket hetente megyünk nagy voltba, kicsibe többször is. Nem tartozok a "páromat ugraltatom" csoportba. Addig is együtt vagyunk.
2021. febr. 17. 15:27
6/31 anonim válasza:
3. vagyok. Nekem például a férjem idegbajt is kapna, ha bevinném a kicsit a boltba, ő nem veszi ugráltatásnak, ha megkérem, hogy hozzon valamit (sokszor van olyan is, hogy én megyek és ő marad a kicsivel), a baba egészsége fontosabb. A maszkra meg inkább nem hagyatkoznék...
Mindkét gyerekem nagyon barátságos, nem azon múlik, hogy hurcolom-e boltba.
2021. febr. 17. 15:35
7/31 anonim válasza:
6 hónapos, teljesen mindegy neki viszed-e a boltba, én semmiképpen sem vinném, vírus miatt, de amúgy sem élmény egy fél éves gyereknek a vásárlás. Szerintem baba programokra 1 éves kora után érdemes menni, majd ha lesz, most meg teljesen jó neki ha a szüleit és a csörgőit látja, nem fogja utálni az embereket, ne aggódj.
2021. febr. 17. 15:40
8/31 anonim válasza:
Kicsit túl van lihegve ez a vírus dolog. Semmi baja nrm lesz a gyereknek ha elviszitek a boltba. Vagy tőletek nem kaphatja el ha ti elkapjátok a boltban, vagy a férjetek?
2021. febr. 17. 15:43
9/31 anonim válasza:
Na de virus nélkül sem érdekli a bolt a félévest! Én vittem,ha nem vigyázott rá más, egyáltalán nem érdekelte, utána nagyobb lett, akkor jó móka volt elrohanni, de ennyi. Most komolyan mit vársz egy csecsemőtől, hogy megtanulja a zöldségek nevét? Majd ovis korban lesz ez érdekes.
2021. febr. 17. 15:56
10/31 anonim válasza:
Én ezt azokra írtam, hogy úr isten dehogy viszem hiszen vírus van. 🤦 Nyilván nem érdekli még, de belehalni nem fog ha beviszi anyuka a boltba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!