Ha tápszert veszek 9 hónapos babának, mire figyeljek az összetevőknél?
Figyelt kérdés
Van olyan, ami sovány tejet tartalmaz, van olyan is, ami sovány tejport...melyik a jobb?2010. aug. 17. 08:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem inkább arra figyelj, hogy "korosztályos" legyen, Ha por alapút veszel akkor mindenképp "tejpor" van benne, De általában amit mi veszünk abban nem sime tej, tejpor van hanem mórosított amit valahogy feldolgoznak, hogy jobban megfeleljen a kisgyerek igényeinek. Valamint én szeretem ha van benne vas meg kalcium. Kálcium a csontoknak, Vas pedig az intelligencia fejlődését is segíti - valamint állítólag a magyarok nagyrésze amúgy is vashiányban szenved....
Lányom most lesz 3 de még mindig tápszert kap legtöbbször. Tej helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!