5 hónapos babának csatos hordozó?
Figyelt kérdés
Valaki használ 5 hónapos, vagy annál fiatalabb babának csatos hordozót? Ha igen, milyen márkát? Nem nagy a babára, fel tudja venni benne azt az egészséges pozíciót?2021. febr. 15. 08:53
21/24 anonim válasza:
Banyek nézzétek mar meg lecci jobban, mielőtt belevágjátok az emberbe az ideget, hogy szarba tettem a gyerekem. Az összes paramétert amit leírtatok, tudja, amit linkeltem. Ott a videója is. Azért mert a brendonban vette meg akitől kaptam már szar? Itt guglizok megint ezerrel, hogy miert nem jó, de megint csak azt látom, higy tudja az Infantino az összes kritériumot amit a hordozós oldalak is írnak. Bánom, hogy írtam, mert csak az ideget kaptam belőle, főleg úgy, hogy nagyon úgy tűnik meg sem néztétek rendesen, amit linkeltem, mert olyanokat írtatok ami nem állja meg a helyét. Ha tenyleg nem jó azt is elfogadom és cserélem, de valami olyat írjatok ami tényleg igaz erre a hordozóra és ami miatt tenyleg nem jó.
22/24 anonim válasza:
Erről a konkrét hordozóról nem találok infót egyik csoportban sem, bár azért nem szántam rá egy gyors kereséses átpörgetésnél több időt. Kifelé fordítva ugye nyilván nem hordoz senki, ezt a részét felejtsük is el, de mivel az infantino így általánosságban nem szokott jó lenni, vagy csak limitált ideig, érdemes megmutatni egy hordozási tanácsadónak, hátha ez pont kivétel. És akkor semmi baj. Ha pedig nem jó, akkor meg úgyis lecseréled.
23/24 anonim válasza:
"általánosságban nem szokott jó lenni"
Megkérdezhetem miért? Köszi!
24/24 anonim válasza:
Mert a legtöbb nem, vagy nem minden kritériumnak megfelelően állítható, vagy az anyagában nem optimális. Ha ez igen, akkor szuper. Nem volt a kezemben, nem tudhatom, de nem is vagyok szakértője. Ezért érne meg egy kérdést. Drága cucc, poénból egy ht sem fog újat vetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!