Ez normalis altalanaos viselkedes egy 9,5 honapos babanak?
Szerintem teljesen normális! Ne aggódj, minden baba más tempóban fejlődik. Én fiam csak 8 hónapos szóval nem tudom biztosra de az én fiam is ezt csinálja csak ő már feláll 3 hete(előbb állt mint ült)
De ő neki is a felfedezés és a rágcsálás a legfőbb játéka.
Teljesen normális! Az enyém is pont ilyen, szintén 9,5 hónapos! Mostanában kezd megérteni dolgokat, pl dobozkára rátenni a tetejét meg levenni, könyvet lapozni, kihajtani az oldalakon a kihajtható képeket, most már kezd odaadni dolgokat, ha kérem, kezdi megmutatni, mit akar, pl ha letakarom az arcomat, ő lehúzza a kendőt, majd dugdossa vissza, kérve, hogy csináljam újra. De ez kb 2 hete kezdődött nálunk, előtte ugyanez, mint nálatok.
Meg az idő nagy részében még most is ugyanez.
“Mostanában kezd megérteni dolgokat, pl dobozkára rátenni a tetejét meg levenni, könyvet lapozni, kihajtani az oldalakon a kihajtható képeket, most már kezd odaadni dolgokat, ha kérem, kezdi megmutatni, mit akar, pl ha letakarom az arcomat, ő lehúzza a kendőt, majd dugdossa vissza, kérve, hogy csináljam újra.“
Ilyesmi dolgokat hianyolok igazabol egyalatalan semmi ilyesmit nem csinal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!