Valaki használ 5 hónapos, vagy annál fiatalabb babának csatos hordozót? Ha igen, milyen márkát? Nem nagy a babára, fel tudja venni benne azt az egészséges pozíciót?
Megnéztem amit a második írt, a Fizio love radius-t, ránézésre ugyanúgy van benne a baba ahogy az altalam használt Infantinoban. Szóval nem értem.
2021. febr. 15. 13:36
12/24 anonim válasza:
Én pedig nem vagyok szakember, de ezekben a csoportokban többen is vannak, akik igen. Tényleg szeretettel ajánlom.
2021. febr. 15. 13:36
13/24 anonim válasza:
Fokozatmentesen állítható - igen
nem merem - nem merev
gerincét pontról pontra megtámasztani képes anyagból készült - igen
Linkeltem melyik, megnyitottad vagy mert 'brendonos' már tuti nem jó?
2021. febr. 15. 13:38
14/24 anonim válasza:
Félre ne érts, nem támadok, csak nem ertem és ha nem jó a babanak inkább cserélem.
2021. febr. 15. 13:39
15/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy a képek alapján is egyértelmű, hogy nem megfelelő.
2021. febr. 15. 13:41
16/24 anonim válasza:
De miért? Ránézésre olyan, mint a 2.altal írt.
2021. febr. 15. 13:42
17/24 anonim válasza:
Már maga az anyaga sem. De tényleg szeretném, ha olyanoktól hallanád, akiknek valóban megvan a minősítésük és az iskolájuk hozzá. Egyrészt, ők sokkal jobban el tudják magyarázni, mert a munkájukkal jár, másrészt nem szeretnélek félrevezetni a saját pontatlanságaimmal, mivel én inkább kendőzök, a csatosoknak csak az alapjaival vagyok tisztában. Nekem egy van, vésztartaléknak, egy kendős anyagú möbius.
2021. febr. 15. 13:53
18/24 anonim válasza:
Szerintem valamit félre érthettél anno, de utána kérdezek.
Anno én ez alapján keresgéltem és ezeknek az Infantino megfelel: [link]
2021. febr. 15. 14:16
19/24 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy mindenhol állítható legyen. A terpesz állíthatóság a legfontosabb. (Amit az 1es linkelt, annak a terpesze nem állítható, ettől függetlenül tényleg nem egy kategória a bugyikenguruval - az más kérdés hogy egy Brendon kaliberű üzletben, amelyiknek főprofilja a babatermékek, miért minden hordozót kengurunak nevez)
Szerintem kölcsönözni érdemes először olyanokat, amik szimpik és kipróbálni hogy melyik kényelmes nektek. Erre a célra ajánlom a kendoorszag.hu oldalt.
Én hármat próbáltam így. A Maraya és a Manduca XT között vacilláltam nagyon. Végül Maraya lett a befutó. Imádjuk, nagyon kényelmes. És nekem nem utolsó szempont volt, hogy magyar kisvállalkozót támogatok vele és nem egy nemzetközi cég terméke - ám minden másban ugyanolyan, csak fele annyiért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!