Naponta hányszor mosolyog/ nevet 5 hónapos babád?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 14:53
1/13 anonim válasza:
Te számolod?
Én sosem számoltam, rengeteget mosolygott/kacagott. Ilyen az alaptermészete.
2/13 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam, hogy számolgatni! Ha a gyerek jól érzi amgát, akkor mosolyog, ha nem, akkor meg nem.
3/13 anonim válasza:
3 hónapos múlt és sokszor mosolyog
4/13 anonim válasza:
Rengeteget. Jókedvű, boldog kislány.
5/13 anonim válasza:
Pontosannem tudom de az en 5,5 hos kislanyom nem az a mosolygos fajta. Szerintem kb napi szinten olyan 8x mosolyoghat ram, es nagyon nehez megnevettetni. Igazan kitartoan kell viccelodni es kb 3 percig tart a nevetes, illetve ugyanazon mar nem nevet tobbszor. Ezen kivul nyugodt baba, sokat nezelodik es fogdossa a jatekait meg ragja oket. Estenkent nyugos altatasnal. Baratnom kislanya sokat nevet, gondolom szemelyisegfuggo.
6/13 anonim válasza:
Szinte folyamatosan, amikor ébren van és valaki hozzászól, vagy csak rámosolygunk, ő azonnal nevet. Nem számolom. Az ébren töltött idejének kb a 70%-ában nevet.
7/13 anonim válasza:
Az én lányom mindig sokat mosolygott, de úgy igazán először kb 6 hónaposan hallottam kacagni, most egy éves, és jó ha egy nap egyszer meg tudom kacagtatni. Mosolyog folyamatosan, de nem nevet.
8/13 anonim válasza:
5 hónaposan még minden idegenre is mosolygott. A szégyelős elbújás a szeparációs szorongás alatt jött ki.
9/13 anonim válasza:
Kicsi korától nagyon jó kedelyu baba volt. Hamarabb mosolygott, mint a nagykönyvben meg van írva és azóta is folyton vigyorog. De pl nővérem kislánya sokkal nehezebben mosolyog, kacagni meg csak az apjának hajlandó. Mind a ketten elmúltak egy évesek már.
10/13 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem számolom, de simán össze tudnám. Más babákon meg az látom, hogy folyton vigyorognak. Mielőtt félreértenétek, nem gondolom, hogy autista, ami itt divatkérdés🙄 Csak kíváncsi vagyok, hogy máshol is vannak-e "komolyabb" természetű babák.
2021. febr. 13. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!