Kislányom 5,5 hónapos és nagyon nehezen lehet megkacagtatni. Mikor várhatom, hogy jobban kacagjon? Amúgy mindig fülég és a szája úgy mosolyog.
Ennyi idős babák már kacagnak. De ezen aztán tényleg felesleges stresszelned. Mosolygós, jókedvű, ez a lényeg, lehet, hogy ő soha nem lesz vihogós fajta.
Az én lányom akkor kacag tutira, amikor dobáljuk a levegőbe, az nagyon tetszik neki.
Az én kisfiam is állandóan mosolyog, vigyorog mindenkire, nagyon jókedvű baba, de úgy istenigazából kacagni csak mostanában kezdett el, azzal az igazi hangos babakacajjal, ami után még csuklik is. Holnapután lesz 6 hós. Eddig csak akkor csinálta, ha csikiztük, most meg már bizonyos szavak tetszenek neki, tegnap séta közben meglöktem előre a babakocsit, és utánafutottam, arra hangos kacagás lett a válasz, apukája tegnap a kis büdi lábacskájával megérintette az orra hegyét, azon is hangosan kacagott, ilyesmi...
Nyugi, eljön a ti időtök is. :) (B)
Az én fiam a pikkpakk, és a hapcihapci szavaktól kacag:) Próbálj neki vicces hangsúllyal ritmusos szavakat mondani, vagy cuppantgasd a pocakját:)
Előbb utóbb majd kacag ő is, egyenlőre még felméri a világot:)
ҝ
Szia!
Nem minden baba kacag, úgyhogy ne aggódj, ha tényleg sokat mosolyog.A fiam 6,5 hónapos, kb. három hete kacag sokat, előtte csak akkor ha a hasát puszilgattam, vagy a fülébe szuszogtam.Most már minden ok nélkül is kacag.Rövid időn belül kacagni fog.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!