Baby love DM-est köles és tejpépek készítésénél elakadtam. Hogyan is van az a tej forralás?
Figyelt kérdés
Az van a használati útmutatóban,hogy forraljon fel 100ml friss tejet.Na itt elakadtam...Milyen tejre gondoltak?Mert anyatejet ugye nem lehet forralni.Aki használja ezeket, megírná nekem, hogy ő hogyan készíti?Előre is köszi.2010. aug. 16. 21:47
2/4 anonim válasza:
A tejpépeket vízzel, a gabonapépeket tápszerrel is el lehet készíteni, lehet a tápszerre gondolt, bár azt sem szabad forralni!
3/4 anonim válasza:
Én is nézetm már, szerintem semmiképen ne tejjel csináld, Ha anyatejjel csinálosd, csak keverd hozzá, ha tápszerrel akkor szintén.
Zavaró, lehet NO-ban hamarabb adnak tejet a babáknak, (Viszont a DM-es tejpépekkl vigyázni kell, mert ami 4 hónapos kortól van grízpép, abban is van glutén.)
Ha meg tejpépet vettél, abban van már tej, vagyis tápszer, csak kölespép ill a 3 gagonás pép tejmentes(DM-es)
4/4 anonim válasza:
Én a köles és gabonapépet csak vízzel szoktam elkeverni, és gyümölcshöz adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!