Megragni a babának az ételt ? Vajon káros lehet?
Előre leszögezem,mert egy hasonló kérdés alatt ment a támadás : nem vagyok cigány , nem vagyok szegény , van itthon botmixer, turmix ,stb . Nem vagyok lusta ,trehany.
Néha ebéd közben megragom a gyereknek az ételt . 13 hónapos de még csak 4 foga van. És például ha tészta vagy hús van néha megragom neki. Egészséges vagyok ,az összes fogam megvan és jók ,nem dohányzom,nem iszok.
Vajon artok neki ezzel ?
Bruhahahsha.... egyéves e nyelven beszélő csodagyerek...
Ez már a holnapi esti mese?? 😂😂😂
Kimaradt a 3
Egyévesen 3 nyelven beszélő..
😎
"és a fenekét is csak akkor nyslazom be ha kupot kell beadnom"
Én balga, azt hittem, a kúpot nyálazod be... Hát ennek a gyereknek aztán szó szerint ki van nyalva a s...gge akkor! :D
Popsitörlő helyett is a nyelvedet használod?
😂😂😂😂😂 hogyne art neki . Az hogy amúgy mindent megkap, imádjuk, a haja szála sem görbült meg még soha az nem számít ,csak az hogy benyalazom egy évben 2 X a segget és ettől debil lesz . Na ne mar.
Inkább igyatok meg a bio , Chia magos,vegan ,laktózmentes kokusztejecsketeket és huzzatok el melegebb éghajlatra. Ez valami elképesztő ....
Te dicsekedtél a nyelves puszival meg a fenéknyalogatással. Ha nem hozod fel példának (bizonyítandó, hogy milyen grandfaca módon nevelitek a gyereket), a kutya nem törődött volna vele. Magyarán: nyitott szájjal befutottál a faxerdőbe.
Amúgy azzal is ártHATSZ, ha mindig mindent megkap, minden a popója alá van rakva (esetedben szó szerint ki van nyalva).
(a bio cuccokat utálom, laktózmenteset pláne, a vegánokat ki nem állhatom, mert extrém húsevő vagyok, a kókusztejet pedig nem szeretem - tehát maradok :-D)
Te legalább megmosolyogtattal. 🙂🙂🙂 Én sem tejet iszok . A férjem épp most indította be Andrea bocellit a YouTube-on. Gondolom ebből ma lesz valami , úgyhogy én most lelépek , jobb dolgom is lesz 😂
Nektek is hasonlóan szép estét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!