TV baba mellett? Káros?
Ha a babám alszik egy mózes kosárban úgy hogy nem látja a TV-t, meg a fejrész is le van hajtva sokszor, a képernyő fényereje le van véve, és halkan megy csak nekem, tehát nem vele nézetem, hanem én kapcsolódok így ki, az káros?
Nem akarom ideje korán TV-ztetni, de jól esik néha megnézni valami filmet egyedül, vagy a férjemmel.
Valakinek belefér valakinek nem.
Én megőrülök csendben otthon.. Nálunk is sokat ment a tv. De sose úgy, hogy zavaró legyen vagy hogy mellette legyen közvetlen a fiam. Egy csomót aludt, egyértelmű volt hogy filmezek ha ráérek. Mivel a fiamnak sose volt alvás gondja, nem volt jele hogy bántja az idegrendszerét, nem aggódtam. Most már 4 éves lesz és kiegyensúlyozott, tud figyelni, eljátszik egyedül is, szépen alszik, mai napig sem ébred éjszaka, minden oké.
Megjegyzem, lehet hogy egy másik baba érzékenyebb erre és lehet ő másképp reagál a háttér zajra.
Nekem a védőnő ajánlotta is, hogy kapcsoljam be halkan a tévét, mert minden kis neszre felébred majd.
Igaza volt. Bombával se lehet felkelteni. 😂
A zaj miatt kevésbbé aggódok, az első pár hetét a kórházban töltötte, ott meg nem voltak finomak zaj tekintetében.
Viszont a villódzó fények, mégha csak a plafonon látja is visszatükröződni, remélem nem káros.
Nincs epilepsziája, viszont epilepszia gyógyszert szed mert a hasamban enyhe stroke-ja volt.
Nem mondták, hogy bármi ilyesmire figyelnem kell, úgy kell kezeljem mint egy egészséges babát. Lehet hogy ez az extra infó kicsit változtat a véleményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!