Megragni a babának az ételt ? Vajon káros lehet?
Előre leszögezem,mert egy hasonló kérdés alatt ment a támadás : nem vagyok cigány , nem vagyok szegény , van itthon botmixer, turmix ,stb . Nem vagyok lusta ,trehany.
Néha ebéd közben megragom a gyereknek az ételt . 13 hónapos de még csak 4 foga van. És például ha tészta vagy hús van néha megragom neki. Egészséges vagyok ,az összes fogam megvan és jók ,nem dohányzom,nem iszok.
Vajon artok neki ezzel ?
Amúgy nem értem miért írtad ki a kérdést, mert tudod, hogy provokatív, irod, hogy jók a fogaid vagyis tudod, hogy mindenki s fogszuvasodással jön majd, és csupán annyi a kérdésed hogy artasz e neki. De ezt pont a fentiek miatt már meg is válaszoltad.
Ha meg tudod ezeket és megis megrágod, akkor kb leszarod, mert mész a magad feje utan, így újból csak nem értem miért ortad ki. Mire számítottál? Mi lenne az ideális válasz?
Erre mást nem tudok mondani, csak hogy undorító, egészségtelen, beteges...
Nem vagy lusta? Dehogynem 🤣🤣🤣 elmondom neked, a hust is simán viszi a botmixer... ha nem lettél volna lusta, kipróbaltad volna, tudhatnád...
Fiamnak 10hósan jött ki az első foga. Addigra szó szerint mindent evett. Ertelemszerüen nem voltam lusta, a húst összeaprítottam, meg ami olyan volt, de pl a tésztát szétrágta... a rántotthúst is elcsócsálta a mamánál simán...
A szájrapuszi megint ugyan ez a kategória. Átdugja a nyelvét, te meg ezrn röhögsz? Jézusom. Eskü nem vagy épp elméjű... és mŕg büszke rá bakker...
Én is egésznap puszilgatom, ölelgetem a fiam (ha hagyja) 22hónapos. 1x nem adtam a szájára, ott az arca... jóhogynemmár lesmárolod basszus...
"van itthon botmixer, turmix ,stb . Nem vagyok lusta ,trehany."
De, pont, hogy az vagy:D Ha nem lennél az, nem gusztustalankodnál így a gyerekkel. Őszintén, te megennéd, amit más odaköp eléd, félig megrágva?
Ritka primitív nő lehetsz.
Majd 12-13 év múlva a fiacskája fogja ide kiírni a kérdést, hogy "miért áll fel a dákóm, ha anyám puszit ad?"
Pffffff!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!