Van itt olyan akinél extrém kicsi a korkülönbség a két gyermek között?
Huh...sok sikert. Ti aztán nem loptátok a napot 😅
Barátnőm gyerekei között 13 honap van. Az első 3 hónap volt kemény azt mondta
Van egy barátnőm, akinek az öccse 10 hónappal fiatalabb, mint ő.
Már 10-12 évesek voltunk, amikor megismertem, úgyhogy nem tudom milyen volt, amikor kicsik voltak, de sokszor gondolkodtam rajta, hogy biztos húzós lehetett... 🙂
Kolléganőm gyerekei között van 11 honap (nálunk a legkisebb korkülönbség 15 honap 2 gyerek között).
Mindig azt mesélte, hogy amikor a férje, aki orvos, elment 48 orás hétvégi ügyeletbe, ki sem tudott mozdulni a gyerekekkel, mert a 2 gyereket + babakocsit nem tudta levinni a lift nélküli házban.
Egyébként már 8-9 évesek, teljesen jol nevelt, értelmes, kedves gyerekek, anyjuk sem rokkant bele. Annyit mondott még, hogy addig volt nehéz, amíg nem sikerült közös napirendet kialakítani, onnét könnyebb volt.
Barátnőmnél is 11 hónap van a kettő gyerek között.Ő még most is mindig mondja, hogy nagyon nehéz, pedig már 4-5 évesek a gyerekek, míg kicsik voltak meg tényleg ki volt készülve.Azért azt hozzátenném, hogy náluk apuka reggeltől estig elvan.Segítség szó szerint 0, ha párod ki tudja venni a részét rendesen a gyereknevelésből akkor nem lesz olyan rettenetes.Na meg attól is függ milyen az első és milyen a második baba:)
Kitartást!
Köztem és testvérem között is 11 hónap van. Édesanyám mesélte, hogy eléggé nehéz volt, pl. a zuhanyzó alatt aludt el. A második megszületésekor az első gyerek már nem kívánta az anyatejet. Fontos, hogy az első ne legyen irigy a másodikra, mivel a másodiknak nagy szüksége van az anyára, nagyon jó lenne, ha az apuka vagy vki más foglalkozna az elsővel sokat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!